KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Nieuwe Scarlet Witch collectie in Disneyland Paris





Onlangs is er een nieuwe collectie aangekomen in Disneyland Paris van het Marvel personage Scarlet Witch (Wanda Maximoff)

We hebben deze collectie gevonden in de ‘Mission Equipment’ winkel in Avengers Campus (Walt Disney Studios Park),de Disney Store (Disney Village) en in de shop van Disney Hotel New York – The Art of Marvel. Deze kleine collectie bevat 3 producten: een Loungefly tas, een Spirit Jersey en een hoofdband met oren.


De populariteit van het personage is de afgelopen jaren enorm gestegen, mede dankzij de succesvolle Disney+ serie WandaVision. In deze serie zien we Wanda worstelen met verlies en trauma, terwijl ze tegelijkertijd probeert haar eigen realiteit te creëren.


Het personage waarop de merchandise is gebaseerd, is momenteel niet te ontmoeten in Avengers Campus. Hoewel Wanda Maximoff (Scarlet Witch) enkele jaren geleden nog te zien was tijdens de show ‘Marvel Super Heroes United’ in het Studio Theater, is ze de afgelopen jaren niet meer verschenen in Disneyland Paris. Eind 2024 keert ze echter terug in een nieuwe show in Avengers Campus, samen met Dr. Strange, zo maakte Disney in april 2024 bekend. Meer details zijn voorlopig nog onbekend.


Scarlet Witch
©Disney/©Marvel

Scarlet Witch – Loungefly rugzak | 80€


PixieDust.be

Scarlet Witch – Spirit Jersey | 80€


PixieDust.be

Scarlet Witch – hoofdband met oortjes | 80€


PixieDust.be


Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website