KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Pixar show in Walt Disney Studios Park tijdelijk niet te zien vanaf 4 november





Bezoek je Disneyland Paris in november 2024? Dan is het goed om te weten dat de Pixar show in het Walt Disney Studios Park een pauze heeft.


Op de officiële website van Disneyland Paris staat dat het Studio Theater sluit van 4 november tot en met 13 december 2024. Tijdens deze sluiting bereidt Disneyland Paris zich achter de schermen voor op een gloednieuw seizoen van de show met repetities en onderhoud van het theater.


Het Animation Celebration Theater, waar de show ‘Frozen: A Musical Invitation’ te zien is, sluit dan ook. Deze populaire show gaat vanaf 4 november 2024 voor een periode van 4 maanden dicht, tot en met 14 februari 2025. Deze informatie is te vinden op de officiële website van Disneyland Paris.


Het lijkt erop dat het Walt Disney Studios Park tijdelijk alleen ‘Mickey And The Magician’ in het Animagique Theater zal vertonen. Eind dit jaar zou er ook een nieuwe show in Avengers Campus moeten debuteren, maar Disney heeft daarover nog geen verdere details bekendgemaakt.


‘Together: a Pixar Musical Adventure’ keert terug naar het Walt Disney Studios Park op 14 december 2024.


Pixar Show
©Disney

“TOGETHER: a Pixar Musical Adventure”


In TOGETHER: a Pixar Musical Adventure droomt Charlie, een kind met een passie voor muziek, ervan om het orkest voor het eindejaarsgala te dirigeren. Dan gebeurt er iets onverwachts en verliest Charlie de bladmuziek op de avond voor het concert! Terwijl het kind in slaap valt, komen Woody en zijn Toy Story vrienden tot leven en bundelen ze de krachten om de bladmuziek terug te vinden die verspreid is over verschillende Pixar verhalen.


Met meer dan 30 artiesten en Pixar Figuren op het podium, neemt deze artistieke livevoorstelling gasten mee op een episch avontuur door de werelden van Pixar, begeleid door een liveorkest.


PixieDust.be

Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website