|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris lanceert nieuwe Pixar show vanaf 15 juli 2023

Dit nieuwe muzikale avontuur, een originele en exclusieve productie van Disneyland Paris, gaat van start vanaf 15 juli 2023 en is dagelijks te zien in het Studio Theater van het Walt Disney Studios Park.

Ondersteund door een live orkest nodigt deze innovatieve en creatieve show gasten uit om mee te gaan op een spectaculaire en poëtische reis en te ervaren hoe muziek en vriendschap ons samenbrengen, samen gaan we naar de werelden van Toy Story, Coco, Up, Monsters, Inc. en Finding Nemo.

“TOGETHER: a Pixar Musical Adventure” wordt geleid door een gedurfde artistieke richting die traditionele en ultramoderne technologie, creatieve verlichting, multisensorische effecten en hedendaagse choreografie combineert, allemaal vergezeld van iconische muziek en een originele partituur.

Deze ambitieuze show dompelt gasten 4-5 keer per dag onder in gedenkwaardige Pixar-verhalen, breidt het Disneyland Paris aanbod van hoogwaardige shows uit en versterkt de positie van het resort als leider op het gebied van entertainment in Europa.
Disney*Pixar personages die zullen verschijnen in de show:
KORTE INHOUD

Charlie, een kind met een passie voor muziek, droomt ervan om het orkest te dirigeren voor het eindejaarsgala van hun school. Maar er gebeurt iets onverwachts en Charlie verliest de kostbare partituur op de vooravond van het concert! Terwijl het kind in slaap valt, worden Woody en hun Toy Story-vrienden wakker en bundelen hun krachten om de partituur terug te vinden die verspreid zijn over verschillende Pixar-verhalen.

Van de geliefde Toy Story-crew tot Coco’s levendige decor, de wereld van Up, Monsters, Inc. of Finding Nemo’s onderwaterrif, gasten worden uitgenodigd om mee te gaan op een meeslepende en multisensorische poëtische reis.

Met meer dan 30 artiesten en Pixar-personages op het podium, neemt deze artistieke en esthetische live-uitvoering gasten mee op een episch avontuur door de werelden van Pixar, begeleid door een live orkest.


PixieDust.be


EEN MEERLAAGSE ZINTUIGLIJKE ERVARING, NAAST GELIEFDE PIXAR-PERSONAGES

Disneyland Paris is verheugd om de aanstaande lancering van haar nieuwe originele dagelijkse show*, “TOGETHER: a Pixar Musical Adventure”, aan te kondigen. Deze dagelijkse show, die op 15 juli 2023 in première gaat, is exclusief voor Disneyland Parijs en bevat iconische Pixar-personages.

Arnaud Feredj en Matthieu Robin, showregisseurs van Disneyland Paris, hebben hun gedurfde artistieke visie aan dit project toegevoegd om een meeslepende, verrassende en oprechte show te creëren. “TOGETHER: a Pixar Musical Adventure” is voorgesteld als een meerlagige zintuiglijke ervaring, waarbij de zintuigen van de gasten worden geprikkeld door middel van livemuziek, visuele technologieën, watereffecten, geuren en meer, waardoor de grens tussen fantasie en werkelijkheid vervaagt”.

Van grote mobiele decoraties van 6,2 meter hoog en 30 meter breed, tot LED-schermen van 453 m² die zich uitstrekken van vloer tot plafond, dit podium van 650 m² is het meest meeslepende podium ooit gemaakt in Disneyland Paris.

Muziek speelt een grote rol in de show. Tijdens elk optreden brengen live muzikanten een eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van Pixar’s meest memorabele soundtracks terwijl ze ook een originele partituur ten gehore brengen. De mix van een live muzikaal ensemble en een soundtrack opgenomen met 54 muzikanten in de Nashville Studios zal gasten echt op een emotionele reis brengen.


PixieDust.bePixieDust.bePixieDust.be


Ga naar Disneyland Paris voor dit Pixar avontuur !


Translate website