KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Voor het eerst meet & greets met Miguel tijdens het Disney Halloween Festival





Voor het eerst kunnen gasten Miguel van de Disney*Pixar film Coco ontmoeten tijdens het Disney Halloween Festival.

De afgelopen jaren was Miguel de ster in shows waaronder in ‘Dream… And Shine Brighter’, ‘A Million Splashes of Colour’ en ‘TOGETHER: a Pixar Musical Adventure‘. Miguel deed enkel meet & greets tijdens speciale evenementen waaronder tijdens de laatste editie van de Halloween Soireé. Tijdens het Disney Halloween Festival 2024 kun je hem voor het eerst ontmoeten tijdens de reguliere openingsuren van het Disneyland Park.


De meet & greet locatie van Miguel bevindt zich in Frontierland tegenover Restaurant Cowboy Cookout Barbecue achteraan in Frontierland. Op dezelfde plaats kun je ook Minnie Mouse ontmoeten tijdens Halloween. Volgens de Disneyland Paris app kun je hem dagelijks ontmoeten tussen 16:00 en 18:00, dit is een zeer populaire meet & greet dus wees er op tijd bij!


PixieDust.be
©Disney/©Pixar
Screenshot: Disneyland Paris App

Wie is Miguel Rivera?


Miguel is een 12-jarige muzikant die worstelt met het generaties oude verbod op muziek van zijn familie. Wanneer hij door een magisch ongeluk in het Land van de Doden belandt, zoekt Miguel zijn idool, Ernesto de la Cruz, om hem te helpen terug te keren naar het Land van de Levenden voordat het te laat is.


Miguel
©Disney/©Pixar

PixieDust.be

Disneyland Paris

Disneyland Paris Halloween Festival


Het Disney Halloween Festival begint op 1 oktober en zal duren t/m 3 november 2024.



Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website