Pixar show in Walt Disney Studios Park is terug met elke dag een extra voorstelling

De Pixar Show is terug in het Studio Theater van het Walt Disney Studios Park met dagelijks Ă©Ă©n extra voorstelling.


In het verleden waren er meestal 4 shows per dag. Dit wordt met de terugkeer van de show op 8 juni 2024 opgeschroefdnaar 5 opvoeringen per dag. 

Disney beloofde een jaar geleden al in een persbericht dat de show dagelijks 5 vertoningen zou hebben. Tijdens het 2e seizoen van de show waren er wel enkele dagen 5 opvoeringen, maar dit was zeer zeldzaam.

 • Showtijden vanaf 8 juni 2024 (Bekijk actuele showtijden in de Disneyland Paris App):
  • 11:10
  • 12:20
  • 13:30
  • 15:40
  • 16:50

Op 15 juli 2024 viert de show zijn eerste verjaardag. Op een jaar tijd zijn er enkele kleine aanpassingen gebeurd. Zo werd er eind december 2023 een aantal taalwijzigingen doorgevoerd, waardoor Sulley en Carl voortaan Engels spreken in plaats van Frans.

Ook voor het derde seizoen van de show zijn er aanpassingen doorgevoerd. Zo is de scène van Up en de finale ingekort, en zijn er ook minder overgangen. Foto’s maken en filmen blijft nog steeds verboden in het Studio Theater.

“TOGETHER: a Pixar Musical Adventure”

In â€śTOGETHER: a Pixar Musical Adventure” droomt Charlie, een kind met een passie voor muziek, ervan om het orkest voor het eindejaarsgala te dirigeren. Dan gebeurt er iets onverwachts en verliest Charlie de bladmuziek op de avond voor het concert! Terwijl het kind in slaap valt, komen Woody en zijn Toy Story vrienden tot leven en bundelen ze de krachten om de bladmuziek terug te vinden die verspreid is over verschillende Pixar verhalen.

Met meer dan 30 artiesten en Pixar Figuren op het podium, neemt deze artistieke livevoorstelling gasten mee op een episch avontuur door de werelden van Pixar, begeleid door een liveorkest.


Pixar Show
©Disney

Translate website