KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Nieuwe Stitch meet & greet voor Halloween 2024





Dit jaar kun je Stitch ontmoeten in zijn vampier kostuum in Discoveryland.

De nieuwe meet & greet was tijdens de start van het Disney Halloween Festival begin oktober 2024 niet beschikbaar, omdat Disney nog bezig was met de installatie van de Halloween decoratie in Arcade Beta. Hierdoor was Stitch buiten te ontmoeten zonder zijn vampier kostuum. Pas 11 dagen na de start van het Halloween-seizoen heropende Arcade Beta met de nieuwe meet & greet.


Stitch

De nieuwe decoraties lijken vrij basic, aangezien deze meet & greet ook een oplossing is voor de werkzaamheden nabij Casey’s Corner, waar Stitch oorspronkelijk bezoekers ontmoette, die nog altijd niet klaar zijn.


PixieDust.be

De meet & greet is dagelijks tot en met 3 november van 10:00 tot 15:30 uur. Daarna zal de locatie opnieuw veranderen naar de meet & greet locatie van de Kerstman voor het Kerstseizoen dat op 9 november 2024 van start gaat.


Zoals altijd is het aangeraden om er vroeg bij te zijn als je een foto met Stitch wilt, want dit personage is ontzettend populair, vooral tijdens seizoenen zoals Halloween en Kerst. Wij zijn in de rij gaan staan tijdens de start van de extra magic time en hebben 2 uur gewacht.


@dlpshorts

Stitch vampire meet & greet – Disney Halloween Festival 2024 💙 – #DisneylandParis #DisneyParis #DisneyParks #Disneyland #Stitch #liloandstitch #DisneyHalloween DisneyHalloweenFestival@Disneyland Paris ✨

♬ original sound – DLP Shorts

VIDEO: Disney Halloween Festival 2024




Translate website