Nieuwe kiosk voor meet & greets met Disney personages nabij Casey’s Corner aangekomen

Er staan al een paar maanden heel veel bouwschuttingen bij Casey’s Corner in Main Street USA zonder dat er veel vooruitgang te merken was. Maar nu is er eindelijk iets te zien, want de nieuwe kiosk is aangekomen.

Deze nieuwe kiosk zal dienen om Disney personages te ontmoeten. Sinds de opening van Disneyland Paris 1992 is deze hoek in Main Street USA altijd al een plaats geweest om een Disney personage te ontmoeten, nu hebben ze gekozen om deze plaats met een kiosk te voorzien zodat de personages ook beschut staan.

Dit project gaat samen met een volledig nieuw overdekt terras voor Casey’s Corner. Aan het terras is er voorlopig nog geen verandering te zien. Met dit nieuwe overdekte terras kan het ook tijdens regendagen gebruikt worden, want bij Casey’s Corner is er altijd een gebrek aan tafels en stoelen om je maaltijd op te eten. Door zijn locatie is Casey’s Corner één van de meest populaire restaurants in het Disneyland Park.


Casey's Corner

Translate website