KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Disneyland Pass Pop-up surprises keert terug deze zomer





De Disneyland Pass Pop-Up Surprise in het voormalige jaarpas kantoor, tegenover de Royal Castle Stage keert deze zomer terug!

Op 19 juli tot 11 augustus kunnen jaarpashouders genieten van een exclusieve meet & greet met Disney Characters. Voorlopig heeft Disneyland Paris nog niet aangekondigd welke personages gasten kunnen ontmoeten tijdens de aankomende editie. Vorige keer in waren Max en Clarice van de partij met een fotowand is geïnspireerd op de show “A Million Splashes of Colour”. De laatste editie kreeg ook veel kritiek aangezien het niet echt zeldzame personages waren om te ontmoeten.



Tijdens voorbijgaande edities konden jaarpashouders ook de Aristokatten, Tinkerbell, Anna , Elsa, Oswald en Ortensia ontmoeten.


Reserveren is verplicht om deel te nemen aan dit minievenement tijdens de openingstijden van het Disneyland Park. Reserveren kan via het Annual Pass-portaal. Een parkreservatie is uiteraard ook nodig. De blokkeerdagen voor Bronze-leden worden op 26, 27 en 28 juli geschrapt, zodat ze de parken kunnen bezoeken en van dit aanbod kunnen genieten.


Reserveringen worden binnenkort geopend!



Translate website