|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Pass Pop-up Surprises terug in voormalige jaarpas kantoor

Disneyland Pass Pop-Up Surprises met Max & Clarice

In het voormalige jaarpas kantoor, tegenover de Royal Castle Stage. Op deze locatie worden enkele keren per jaar exclusieve meet & greets georganiseerd voor Disneyland Paris jaarpashouders.
Ondanks de belofte van Disney dat er tijdens de Disneyland Pass Pop-up Surprises zeldzame Disney figuren te ontmoeten zijn was dat deze editie minder het geval, zo kunnen jaarpashouders momenteel Clarice en Max (zoon van Goofy) ontmoeten.

Clarice draagt haar Disneyland Paris Pride outfit , Max heeft helaas geen speciale outfit gekregen en ontmoet gasten in zijn klassieke outfit wel houdt hij een schilderspalet vast.


Disneyland Pass


De fotowand is geïnspireerd op de show “A Million Splashes of Colour” met verschillende verwijzingen naar attracties en theaters van Disneyland Paris. Op de achtergrond speelt het liedje “The Future’s Starting Right Now”.

Kritiek van fans:

De verwachtingen waren bij veel fans waarschijnlijk groter voor de nieuwe editie van de Pop-Up Surprises, aangezien op sociale media ontevredenheid is geuit over de gekozen personages. Clarice en Max zijn in het verleden al vaker verschenen voor ontmoetingen en in shows. Zo was Max enkele weken nog bijna dagelijks te ontmoeten nabij attractie It’s A Small World in de middag.


PixieDust.be


De Pop-Up Surprises is nog dagelijks te bezoeken voor voormalige jaarkaarthouders tot en met 19 mei met Max en Clarice. Jaarkaarthouders waarvan hun reservering op 1 mei geannuleerd werd door Disney, kunnen reserveren tot en met 21 mei.


Translate website