KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Bouwhekken aangekomen bij Restaurant Au Chalet de la Marionnette





De renovatie bij de winkel ‘Sir Mickey’s’ zijn nog niet afgerond of er begint alweer opnieuw een project in Fantasyland. Deze keer is het de beurt aan het Pinocchio Restaurant ‘Au Chalet de la Marionnette’.

Het restaurant bevindt zich naast de Pinocchio attractie en heeft een Alpenthema vergelijkbaar met ‘Pinocchio Village Haus’ uit Walt Disney World. Je kunt er terecht voor geroosterde kip, hamburgers en hotdogs.

Au Chalet de la Marionnette
©Disney

Bouwmuren zijn aangekomen bij het Pinocchio restaurant als volgende fase voor de renovatie van de daken in Fantasyland. Een gelijkaardig project is momenteel ook bezig bij de winkel ‘Sir Mickey’s’, dat begon in oktober 2023. Het gebouw van de snoepwinkel achter het kasteel is inmiddels wel volledig gerenoveerd.

PixieDust.be

Vanwege dit project zijn de meeste stoelen en tafels bij Restaurant ‘Au Chalet de la Marionnette’ verwijderd. Ook is een merchandise kiosk die altijd nabij het restaurant stond, verplaatst.

Disney heeft nog niet gecommuniceerd over het renovatieproject in Fantasyland. Het restaurant zal naar verwachting wel open blijven.



Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website