KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Transformatie van Toon Studio naar World Premiere Plaza gaat verder





Het Walt Disney Studios Park ondergaat momenteel een grote transformatie, waarbij vooral het themagebied ‘Toon Studio’ een complete make-over krijgt.

Het is de bedoeling dat Toon Studio in de nabije toekomst van naam zal veranderen naar World Premiere Plaza. Hierdoor moeten gasten momenteel langs heel wat bouwhekken lopen om naar de verschillende gebieden in het park te bereiken.


PixieDust.be

Ook STUDIO 1 is nog altijd gesloten en zal pas in de lente van 2025 openen (als World Premiere). Hierdoor moeten bezoekers tot die tijd naast het Studio Theater lopen om de rest van het park te bereiken. Helaas is het onmogelijk om de vooruitgang van de werkzaamheden binnen in STUDIO 1 te bekijken. Wel wordt er momenteel gewerkt aan de gevel van het gebouw aan de kant van Toon Studio, waar er altijd een poster hangt om een film van Disney te promoten, zoals op deze foto van de Disney-animatiefilm ‘Wish’.



De ingang/uitgang van STUDIO 1 aan deze kant ondergaat een grote transformatie. Hiervoor is er al een metalen kader geplaatst. De bedoeling is dat bezoekers, zodra het gebouw weer opengaat, een kleine bocht zullen maken in plaats van rechtdoor te lopen. Op deze plek zal het beeld van Walt en Mickey terugkeren, dat vanwege de werkzaamheden tijdelijk is verwijderd.


Nog een kleine aanpassing is dat er hekjes zijn geïnstalleerd bij verschillende plantenbakken nabij STUDIO 1 en het Studio Theater.


Volgens de officiële website van Disneyland Paris zullen de verbouwingswerkzaamheden van het Walt Disney Studios Park duren tot eind 2025. Ergens in 2026 zal dan uiteindelijk het langverwachte ‘World of Frozen’-themagebied openen en zal het park van naam veranderen naar Disney Adventure World.


PixieDust.be



Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website