|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Winkels in STUDIO 1 sluiten vanaf 25 april 2024 in het Walt Disney Studios Park

Ondertussen is het al een hele tijd bekend dat Disneyland Paris van plan is om in april 2024 het STUDIO 1 gebouw in het Walt Disney Studios Park te sluiten tot het voorjaar van 2025 voor een grote make-over.

Op het moment van de publicatie van dit artikel is de Walt Disney Studios Store aan de inkom van het park gesloten voor aanpassingen. Deze winkel zal volgens de Disneyland Paris app op 18 april 2024 heropenen. Een week later, op 25 april 2024, sluit de grote winkel in STUDIO 1 “Les Légendes d’Hollywood”. De kleinschaligere winkel “Hollywood Jewel Box”, waar producten van Pandora verkocht worden, sluit ook op 25 april 2024.
Op dit moment is er nog geen bevestiging over de sluiting van Restaurant en Coulisse en The Hep Cat Corner in het gebouw. De website van Disneyland Paris geeft de status van de sluiting als onbekend aan. Als de volledige STUDIO 1 zal sluiten vanaf 25 april 2024 is nog niet bevestigd door Disneyland Paris.


PixieDust.beTranslate website