KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Sports Bar en New York Style Sandwiches in Disney Village sluiten begin december 2024





Volgens de Disneyland Paris App zullen de Sports Bar en New York Style Sandwiches in Disney Village sluiten op 1 december 2024.


Het was al enkele maanden geleden aangekondigd dat New York Style Sandwiches en de Sports Bar in Disney Village zouden sluiten als onderdeel van het grote transformatieproject van dit gebied. De werkzaamheden zijn momenteel volop aan de gang bij de winkels tussen New York Style Sandwiches en BRASSERIE Rosalie. Naar verwachting heropenen deze winkels eind dit jaar of begin 2025.


Ook bij Planet Hollywood zijn er afbraakwerkzaamheden bezig. Disney kondigde onlangs aan dat het zal worden veranderd naar een Italiaans restaurant (Casa Giolia) dat zal worden uitgebaat door de groep Bertrand, die nu ook al BRASSERIE Rosalie, Rainforest Cafe en The Royal Pub uitbaten. Naast de huidige McDonald’s zijn er onlangs ook werkzaamheden begonnen om een gloednieuwe McDonald’s te bouwen. Beide restaurant zullen openen in 2026!


New York Style Sandwiches zal verdwijnen uit Disney Village:


Wanneer de Sports bar in 2025 weer open gaat, zal de bar – die wordt gesponsord door de officiële partner van het resort, Coca-Cola – een grotere zitcapaciteit, een opnieuw ontworpen terras met veel groen en planten, een nieuw interieur en een vernieuwd aanbod van klassieke Amerikaanse gerechten en verfrissende drankjes hebben.


De bar zal worden samengevoegd met het restaurantgebouw New York Style Sandwiches, voor meer dan 460 zitplaatsen, met een gezellige loungeruimte en een ruimte die geschikt is voor privé-evenementen.



Je laatste kans om New York Style Sandwiches en de originele Sports Bar te bezoeken is op 30 november 2024, volgens de Disneyland Paris App! (Onderhevig aan wijzigingen)



Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website