|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disney Village krijgt een nieuwe McDonald’s in 2026

McDonald’s bouwt een nieuw restaurant in Disney Village, als onderdeel van de meerjarige transformatie van het gebied. Het nieuwe Mc Donald’s restaurant is een moderne en innovatieve locatie, die past bij de nieuwe uitstraling van Disney Village. De samenwerking tussen McDonald’s en Disneyland Paris is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van het uitgaansgebied.

Disneyland Paris en McDonald’s openen begin 2026 een modern en innovatief McDonald’s-restaurant in het hart van Europa’s toeristische topbestemming. Het nieuwe restaurant, dat onderdeel is van de meerjarige transformatie van Disney Village, zal een unieke ervaring bieden aan bezoekers van alle leeftijden.

De bouw van het nieuwe McDonald’s restaurant in Disney Village begint in september 2024 en is gepland voor opening in begin 2026. Het huidige restaurant blijft tijdens de bouw open tot de opening van de nieuwe vestiging, die naast de deur komt. Het nieuwe restaurant heeft een innovatieve architectuur die exclusief voor Disneyland Paris is ontworpen. Meer details worden in de toekomst gecommuniceerd.


McDonald's
©Disney/©McDonald’sPixieDust.bePixieDust.be


One thought on “Disney Village krijgt een nieuwe McDonald’s in 2026

Comments are closed.


Translate website