What’s New, What’s Next in Disneyland Paris 2024

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Deze opwindende line-up omvat de lancering van drie kleurrijke ervaringen om het nieuwe jaar in te luiden, de langverwachte heropening van het Disneyland Hotel, de introductie van een nieuwe interactieve show tijdens de lente en meer verrassingen!

PixieDust.be
Line-up Disneyland Paris 2024 + Halloween, Kerst en Disney100 verjaardag
PixieDust.be

Disney Symphony of Colors Festival in het Disneyland Park:

PixieDust.be
Nieuw avondspektakel met drones / Vervanging Disney D-Light (Vanaf 8 januari 2024):

Deze uitzonderlijke line-up zal op de meest spectaculaire manier van start gaan, aangezien een gloednieuwe avondspektakel (pre-show) de gasten het gevoel zal geven dat er een parade boven het resort vliegt! Elke dag bij het vallen van de avond worden gasten uitgenodigd om zich voor het kasteel te verzamelen en aan een oogverblindende reis te beginnen met een magische combinatie van fonteinen, lichten, videoprojecties en gesynchroniseerde drones in de lucht.

*Deze show is te zien t/m eind september 2024

PixieDust.be
*Archief/Voorbeeld foto
Nieuwe hub show / Vervanging van Dream… And Shine Brighter (Vanaf 10 februari 2024):

Het plezier houdt daar niet op, want gasten krijgen ook de kans om te dansen en te genieten van zeer kleurrijke momenten tijdens een geheel nieuwe, energieke show die op 10 februari 2024 wordt gelanceerd. Deze originele show – die verschillende keren zal worden opgevoerd per dag voor het Kasteel van Doornroosje – viert de geweldige animatie van Disney en Pixar door Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en vele andere geliefde Disney- en Pixar-personages samen te brengen, zoals Timon (The Lion King), Joy (Inside Out) en Mirabel (Encanto), die voor het eerst in een show in het Disneyland Park zal verschijnen.

*Deze show is te zien t/m eind september 2024

PixieDust.be

Ook in februari zal Tinker Bell haar elfenstof verspreiden in Main Street, USA, om van een winterse omgeving een bloemrijke omgeving te maken, waarin alle prachtige kleuren van de natuur tot uiting komen.

PixieDust.be
*Archief/Voorbeeld foto

*Deze decoraties blijven tot begin april 2024

PixieDust.be
PixieDust.be

Als onderdeel van de voortdurende transformatie van Disneyland Paris wordt het iconische vijfsterren Disneyland Hotel op koninklijke wijze “opnieuw ontworpen!” De renovatie van het Disneyland Hotel zit momenteel in de laatste fase en maakt het hotel nog magischer met fantastische 5-sterrenservice en ongeëvenaarde Disney gastvrijheid.

Verblijven kunnen vanaf 12 september in de late ochtend worden geboekt.

Wanneer het in het eerste kwartaal van 2024 heropent, zal het Disneyland Hotel het allereerste Disney Hotel worden dat gasten meeneemt op een majestueuze reis ter ere van de Disney-royalty.

Deze ultieme ervaring in Disneyland Paris neemt koninginnen en koningen van alle leeftijden mee naar de werelden van de meest iconische koninklijke personages uit de klassiekers van Walt Disney Animation Studios, zoals Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Aladdin, De Kleine Zeemeermin, Assepoester, Beauty And The Beast, The Princess and the Frog, en recente films die met succes zijn ‘gekroond’, zoals Frozen, Vaiana en Raya and the Last Dragon. Vervolgens kunnen gasten zich laten inspireren door hun favoriete koninklijke verhalen en zo hun eigen sprookjes schrijven.

De heropeningsdatum van het Disneyland Hotel en meer informatie zullen worden onthuld wanneer de boekingen op 12 september 2023 worden geopend.

PixieDust.be

Alice In Wonderland show in het Walt Disney Studios Park (Lente 2024):

PixieDust.be

In het voorjaar van 2024 worden gasten van het Walt Disney Studios Park uitgenodigd om de chaotische en kleurrijke wereld van Alice in Wonderland te betreden tijdens een exclusieve nieuwe show die een moderne en flamboyante draai geeft aan de geliefde Disney Animation-klassieker.

Zowel kinderen als volwassenen kunnen een energieke muziekshow ontdekken die verschillende soorten artiesten samenbrengt. Als klap op de vuurpijl krijgen zij de unieke kans om de uitkomst van deze show te beïnvloeden. Deze show zal de langverwachte vervanging zijn voor “Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular” in de stunt show arena.

PixieDust.be

Boek je verblijf in Wonderland !

Wil je ook genieten van de Lente in Disneyland Paris? Dan is dit een uitstekende keuze want naast het reeds ruime aanbod aan entertainment en attracties kan je ook genieten van de nieuwe Alice in Wonderland show !

PixieDust.be

Kies je favoriete Disney Hotel voor je meest magische verblijf ooit in Disneyland Paris, hoe vroeger je boekt hoe beter de prijs!

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com