What’s New, What’s Next in Disneyland Paris 2024Betreed de betoverende wereld van Disneyland Paris en ervaar eindeloze magie voor het hele gezin. Of je nu al vaker bent geweest of voor het eerst een stap zet er valt altijd iets nieuws te beleven.

PixieDust.be
Star Tours – ©Disney

Sinds 5 april 2024 zijn er in Disneyland Paris, Walt Disney World Resort en Disneyland Resort nieuwe avonturen toegevoegd aan Star Tours. Gasten kunnen dan ook worden meegenomen naar locaties van de Disney+ series Ahsoka, Andor en The Mandalorian


Deze toevoegingen zorgen ervoor dat je meer dan 250 verschillende verhaallijnen kan beleven in de attractie, waaronder een bezoek aan de planeet Peridea uit de serie Ahsoka. Tijdens je Starspeeder vlucht kun je dringende transmissies krijgen van Ahsoka Tano, Cassian Andor, The Mandalorian en Grogu.

PixieDust.be
PixieDust.be
©Disney

Vanaf 25 mei keren Alice, de Hartenkoningin en nog veel meer figuren terug naar Wonderland voor een spectaculaire nieuwe show in het Walt Disney Studios Park. Het is een spectaculaire ervaring, waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen in een energieke muziekbattle. Hoogvliegende acrobaten verleggen hun grenzen en het publiek kan kiezen tussen twee eindes van de show. Het publiek ontdekt een nieuw verhaal over Alice en de Hartenkoningin in een ultrakleurrijke pop-rocksfeer.

Zowel kinderen als volwassenen kunnen een energieke muziekshow ontdekken die verschillende soorten artiesten samenbrengt. Als klap op de vuurpijl krijgen zij de unieke kans om de uitkomst van deze show te beïnvloeden. Deze show zal de langverwachte vervanging zijn voor “Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular” in de stunt show arena.

PixieDust.be

We zijn verheugd om te kunnen delen dat Le Pays des Contes de Fées in Disneyland Paris in 2024 drie nieuwe scènes zal verwelkomen, ‘Frozen’, ‘Winnie de Poeh’ en ‘Up”, ter viering van het 30-jarig jubileum van de attractie.

Een coole ‘Frozen’ toevoeging is onderweg:

Voordat gasten worden uitgenodigd in Arendelle in het Walt Disney Studios Park, zal ‘Frozen’ in miniatuurvorm tot leven komen als één van de bekende sprookjesachtige locaties in Fantasyland. Imagineers werken nauw samen met Disneyland Paris Central Shops om een ​​gedetailleerd model te creëren van de majestueuze North Mountain bedekt met een dikke wit deken van sneeuw en Elsa’s iconische ijspaleis. Gasten kunnen zelfs Anna, Elsa, Olaf, Kristoff en Sven spotten op weg naar Wandering Oaken’s Trading Post (en sauna)! De nieuwe Frozen scène zal de huidige scène van Peter en de Wolf vervangen.

PixieDust.be
Concept Art – ©Disney

Hip Hip Pooh-Ray!

Terwijl je boot je door deze betoverde rijken voert, zal onderweg een andere tijdloze plek wortel schieten, vol charme, wijsheid en… honing. Denk na, denk na… het is natuurlijk het Honderd Bunderbos! Storybook Land biedt binnenkort een nieuwe thuis aan Winnie de Poeh en zijn vrienden, niet ver van het huisje van de Zeven Dwergen. De nieuwe scène van Winnie the Pooh zal de huidige scène van Hans en Grietje vervangen.

Adventure Is Out There!

Carl en Russell zullen zich binnenkort bij het landschap van deze rustige cruise voegen terwijl ze in de buurt van Paradise Falls landen. En wees op je hoede, want Kevin verbergt zich misschien in de buurt. Deze nieuwe “UP” scène zal de oude scène van The Wizard of Oz vervangen aan het einde van de rit. Dit zal ook de eerste en enige scène zijn in de attractie die gewijd is aan een Pixar film, voorheen waren het voor de klassieke Disney verhalen die hier een plaatsje kregen zoals Snow White, the Little Mermaid, Aladdin en Rapunzel.

PixieDust.be
Concept Art – ©Disney
PixieDust.be
PixieDust.be
©Disney

Van 1 oktober tot 3 november 2024 is het weer tijd voor het Disney Halloween Festival! Het Disneyland Park is versierd met mooie halloweendecoraties om je te verrassen. Kleurrijke pompoenen, herfstdecoraties en geesten maken alles betoverend voor griezelfans van alle leeftijden. 

Disney Figuren zoals Mickey, Minnie, Goofy, Knabbel en Babbel en hun vrienden zijn spooktaculair gekleed in hun beste Halloween outfits. Ook Maleficent, Kapitein Haak, Jafar, Gaston en een heleboel andere Disney schurken zijn dit jaar opnieuw van de partij en kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Als onderdeel van de Halloween viering houden Mickey Mouse en zijn vrienden een speciale parade, geïnspireerd op de oogsttijd. In Mickey’s Halloween Celebration zijn Clarabelle Cow, Dagobert Duck, Huey, Dewey,Louie, Donald Duck en Daisy Duck – en andere vrienden – aanwezig in Halloween-kostuums. 

Mickey’s Illusion Manor, een praalwagen geïnspireerd op de attractie Phantom Manor, zal ook opnieuw verschijnen in de parade samen met Mélanie & Henry Ravenswood (Phantom Manor characters). De parade komt tot een hoogtepunt op Central Plaza, waar de Disney-figuren en dansers halt houden voor een spookachtige show.

PixieDust.be
PixieDust.be
©Disney

Disneyland Paris viert Kerst met een betoverende parade, shows en Disney figuren. Er zullen ook exclusieve kerstsouvernirs en speciale snacks verkrijgbaar zijn. De festiviteiten beginnen op 9 november 2024 tot 6 januari 2025.

Mickey’s Dazzling Christmas Parade!

De parade bestaat uit vijf gigantische praalwagens, elk met een eigen thema. Mickey en zijn vrienden, de Disney-prinsessen en de Kerstman zijn allemaal aanwezig, vergezeld door Tinkerbell.

Let’s Sing Christmas in Videopolis!

Zing mee met je favoriete kerstnummers tijdens Let’s Sing Christmas in het Videopolis Theater samen met Mickey, Minnie, Goofy, Donald en Daisy. De show is elke dag te zien, met een extra koor in het weekend dankzij Disney Performing Arts On Stage.

en nog meer magische verrassingen..

De Disney Figuren hebben vrolijke kerstverrassingen voor je in petto!

PixieDust.be

Eind 2024 zal Marvel Avengers Campus het podium zijn voor een gloednieuwe avondshow, die tot voorjaar 2025 elke avond tot leven zal komen op het gebouw van de Worldwide Engineering Brigade. Deze boeiende ervaring combineert projecties, muziek en speciale effecten met een geheel nieuwe verhaallijn.

PixieDust.be
©Disney
PixieDust.be

Disney Village, gelegen tussen de Disney-parken en -hotels, wordt volledig vernieuwd met nieuwe winkels, restaurants en meer.

  • Lifestyle winkel met kleding, accessoires en exclusieve samenwerkingen.
  • Disney interieurwinkel met decoratie en verzamelartikelen.
  • Vernieuwde LEGO Store
PixieDust.be

Disneyland Paris blijft zijn accommodaties vernieuwen deze keer worden ook alle blokhutten in Disney Davy Crockett Ranch geleidelijk vervangen om de gasten een moderne en comfortabele ervaring te bieden, terwijl ze in een oase van rust midden in de natuur blijven.

Dit renovatieproject – dat dit jaar van start gaat – tilt de thematiek van Disney Davy Crockett Ranch naar een hoger niveau met decoraties in de blokhutten die verwijzen naar Disney Figuren zoals de Junior Woodchucks, samen met Donald Duck en zijn vrienden.

PixieDust.be
Disneyland Paris 2024

Gasten zullen het gevoel hebben dat er een parade boven het kasteel vliegt! Elke dag bij het vallen van de avond worden gasten uitgenodigd om zich voor het kasteel te verzamelen en aan een oogverblindende en nostalgische reis te beginnen met een magische combinatie van fonteinen, lichten, videoprojecties en gesynchroniseerde drones in de lucht.

Maximaal 500 drones zullen door de hemel paraderen in de vorm van praalwagens, die de verschillende iconen van de Main Street Electrical Parade symboliseren, waaronder Mickey Mouse en de trein van zijn vrienden, Elliott de draak en de koets van Assepoester.

Deze show is gebaseerd op de klassieke Main Street Electrical Parade, een spektakel dat tussen 1992 en 2003 in het Disneyland Park te zien was. Disney Electrical Sky Parade geeft nostalgische fans en jongere fans de kans om deze iconische ervaring te ontdekken op een gloednieuwe manier, zoals nooit tevoren.

Vanwege succes verlengd tot 6 januari 2025!

PixieDust.be

Kies je favoriete Disney Hotel voor je meest magische verblijf ooit in Disneyland Paris, hoe vroeger je boekt hoe beter de prijs!


Translate website