What’s New, What’s Next in Disneyland Paris 2024
Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗


Deze opwindende line-up omvat de lancering van drie kleurrijke ervaringen om het nieuwe jaar in te luiden, de langverwachte heropening van het Disneyland Hotel, de introductie van een nieuwe interactieve show tijdens de lente en meer verrassingen!

PixieDust.be
Line-up Disneyland Paris 2024 + Halloween, Kerst en Disney100 verjaardag
PixieDust.be

Disney Symphony of Colors in het Disneyland Park:

PixieDust.be

Nieuw avondspektakel met drones “Disney Electrical Sky Parade” (Vanaf 8 januari 2024)

Deze uitzonderlijke line-up zal op de meest spectaculaire manier van start gaan, aangezien een gloednieuwe avondspektakel (pre-show) de gasten het gevoel zal geven dat er een parade boven het resort vliegt! Elke dag bij het vallen van de avond worden gasten uitgenodigd om zich voor het kasteel te verzamelen en aan een oogverblindende reis te beginnen met een magische combinatie van fonteinen, lichten, videoprojecties en gesynchroniseerde drones in de lucht.

Maximaal 500 drones zullen door de hemel paraderen in de vorm van praalwagens, die de verschillende iconen van de Main Street Electrical Parade symboliseren, waaronder Mickey Mouse en de trein van zijn vrienden, Elliott de draak en de koets van Assepoester.

Disney Electrical Sky Parade is te zien t/m 30 september 2024, behalve op 17, 22 en 24 januari 2024.

A Million Splashes of Colour (Vanaf 10 februari 2024)

Vanaf 10 februari 2024 kunnen gasten genieten van een kleurrijke, muzikale ervaring in een nieuwe, energieke show overdag ter ere van de animatiefilms van zowel Disney Animation als Pixar, met een groot aantal personages: A Million Splashes of Colour.
Deze show, die meerdere keren per dag wordt opgevoerd, neemt gasten mee op een reis door de tijd en ontdekt de verhalen van Disney Animation en Pixar – van tijdloze klassiekers tot de meest recente hits.

Muziek zal een centrale rol spelen bij het bepalen van het tempo voor deze viering, waarbij twee originele liedjes en een mashup van iconische nummers uit zowel Disney Animation- als Pixar-films worden gecombineerd in speciaal aangepaste versies. Van ‘The Bare Necessities’ (The Jungle Book) tot ‘We Don’t Talk About Bruno’ (Encanto) en ‘You’ve Got a Friend in Me’ (Toy Story), deze selectie liedjes zal gasten van alle leeftijden bekoren omdat het nummers laat zien die vele generaties hebben geraakt.

In de show zullen Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en vele andere geliefde Disney- en Pixar-personages verschijnen, zoals Timon (The Lion King), Joy (Inside Out), Vaiana, Asha (Wish) en Mirabel (Encanto).

*Deze show is te zien t/m eind september 2024

PixieDust.be
Concept Art “A Million Splashes of Colour” – ©Disney

Blooming in Colours: a journey into fairy worlds! (10 februari 2024)

Main Street zal vanaf 10 februari 2024 worden uitgedost met oogverblindende decoraties met een vleugje kleur, een fonkeling van licht en enkele bloemrijke accenten die ‘wakker worden in de winter’ dankzij Pixie Dust, besprenkeld door Tinkerbell en Periwinkle.

Deze nieuwe decoratie viert de wonderen van de natuur in zowel de winter als de lente. Er zullen meer dan 50 Disney Animation- en Pixar-personages te zien zijn, waaronder Donald, Tiana (The Princess and the Frog), Elsa (Frozen) en Woody (Toy Story). De belangrijkste bezienswaardigheden in Main Street U.S.A., zoals de Gazebo en Main Street Station, zullen opnieuw worden ingericht om Disney Symphony of Colors te vieren. Deze decoraties zijn het resultaat van een samenwerking tussen Franse ambachtslieden met een unieke combinatie van vaardigheden, waaronder beeldhouwkunst.

*Deze decoraties blijven tot 5 mei 2024

PixieDust.be

Heropening Disneyland Hotel (25 Januari 2024)

PixieDust.be

Als onderdeel van de voortdurende transformatie van Disneyland Paris wordt het iconische vijfsterren Disneyland Hotel op koninklijke wijze “opnieuw ontworpen!” De renovatie van het Disneyland Hotel zit momenteel in de laatste fase en maakt het hotel nog magischer met fantastische 5-sterrenservice en ongeëvenaarde Disney gastvrijheid.

Wanneer het hotel terug open gaat op 25 januari 2024, zal het Disneyland Hotel het allereerste Disney Hotel worden dat gasten meeneemt op een majestueuze reis ter ere van de Disney-royalty.

Deze ultieme ervaring in Disneyland Paris neemt koninginnen en koningen van alle leeftijden mee naar de werelden van de meest iconische koninklijke personages uit de klassiekers van Walt Disney Animation Studios, zoals Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Aladdin, De Kleine Zeemeermin, Assepoester, Beauty And The Beast, The Princess and the Frog, en recente films die met succes zijn ‘gekroond’, zoals Frozen, Vaiana en Raya and the Last Dragon. Vervolgens kunnen gasten zich laten inspireren door hun favoriete koninklijke verhalen en zo hun eigen sprookjes schrijven.

PixieDust.be

Alice & The Queen of Hearts: Back to Wonderland (Lente 2024)

PixieDust.be
Concept Art “Alice & The Queen of Hearts: Back to Wonderland – ©Disney

In het voorjaar van 2024 worden gasten van het Walt Disney Studios Park uitgenodigd om de chaotische en kleurrijke wereld van Alice in Wonderland te betreden tijdens een exclusieve nieuwe show die een moderne en flamboyante draai geeft aan de geliefde Disney Animation-klassieker.

Zowel kinderen als volwassenen kunnen een energieke muziekshow ontdekken die verschillende soorten artiesten samenbrengt. Als klap op de vuurpijl krijgen zij de unieke kans om de uitkomst van deze show te beïnvloeden. Deze show zal de langverwachte vervanging zijn voor “Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular” in de stunt show arena.

PixieDust.be

Disneyland Paris vernieuwd Le Pays des Contes de Fées (Meer info volgt)

We zijn verheugd om te kunnen delen dat Le Pays des Contes de Fées in Disneyland Paris in 2024 twee nieuwe scènes zal verwelkomen, ‘Frozen’ en ‘Winnie de Poeh’, ter viering van zijn 30-jarig jubileum van de attractie.

Een coole ‘Frozen’ toevoeging is onderweg:

Voordat gasten worden uitgenodigd in Arendelle in het Walt Disney Studios Park, zal ‘Frozen’ in miniatuurvorm tot leven komen als één van de bekende sprookjesachtige locaties in Fantasyland. Imagineers werken nauw samen met Disneyland Paris Central Shops om een ​​gedetailleerd model te creëren van de majestueuze North Mountain bedekt met een dikke wit deken van sneeuw en Elsa’s iconische ijspaleis. Gasten kunnen zelfs Anna, Elsa, Olaf, Kristoff en Sven spotten op weg naar Wandering Oaken’s Trading Post (en sauna)! De nieuwe Frozen scène zal de huidige scène van Peter en de Wolf vervangen.

PixieDust.be
Concept Art – ©Disney

Hip Hip Pooh-Ray!

Terwijl je boot je door deze betoverde rijken voert, zal onderweg een andere tijdloze plek wortel schieten, vol charme, wijsheid en… honing. Denk na, denk na… het is natuurlijk het Honderd Bunderbos! Storybook Land biedt binnenkort een nieuwe thuis aan Winnie de Poeh en zijn vrienden, niet ver van het huisje van de Zeven Dwergen. De nieuwe scène van Winnie the Pooh zal de huidige scène van Hans en Grietje vervangen.

Deze nieuwe toevoegingen en een volledige renovatie van de attractie zullen in de loop van volgend jaar plaatsvinden

PixieDust.be
©Disney
PixieDust.be

Nieuwe Scenes in Star Tours (Meer info volgt)

In 2024 gaat Disney meer verhalen en personages toevoegen aan Star Tours in drie Disney Parken: Disneyland Park in California, Disney’s Hollywood Studios en uiteraard ook in Disneyland Paris. Sinds de attractie in 1987 in Disneyland Resort debuteerde als de eerste Star Wars attractie in een Disney-park, is Star Tours naar nieuwe plaatsen gereisd naarmate dit universum zich uitbreidde. 

Deze traditie willen ze volgend jaar voort zetten met nieuwe avonturen van nieuw aankomende Star Wars films en series met nieuwe locaties die we voorlopig nog niet hebben gezien.

PixieDust.be
©Disney
PixieDust.be

Kies je favoriete Disney Hotel voor je meest magische verblijf ooit in Disneyland Paris, hoe vroeger je boekt hoe beter de prijs!


Translate to different languages