Disneyland Paris beklad met Ajax stickers door aandachtzoekende TikTokker uit NederlandWe zien wel vaker dat gasten decor vernielen met stiften of stickers in pretparken, deze keer heeft een Nederlander, die blijkbaar heel veel aandacht nodig heeft op TikTok, Disneyland Paris vol gehangen met stickers van Ajax.


Disneyland Paris

Eén van die plaatsen is een wegwijzer van Cars Road Trip. Je kunt de wegwijzer aantreffen tussen Toy Story Playland en Cars Road Trip, waar een gast onlangs een sticker aanbracht van voetbalclub “Ajax”. Ajax, is een Nederlandse profvoetbalclub uit Amsterdam en is één van de drie traditionele topclubs in Nederland. Het was dus snel duidelijk dat het om iemand uit Nederland ging en iemand die er blijkbaar ook fier op is.


PixieDust.be

Tiktokker beklad meer plaatsen in Disneyland Paris

Niet enkel de wegwijzer van Cars Road Trip werd het slachtoffer van dit soort vandalisme, maar op beelden van een TikTok video worden er ook stickers toegevoegd in toiletten, attracties, wegwijzers en op andere plaatsen in Disneyland Paris. Zelfs het nieuwe Avengers Campus moet er aan geloven, zo’n vandalen zouden onmiddellijk het park uitgezet moeten worden.


https://www.youtube.com/shorts/UHPz_m6RafI?feature=share

Translate website