|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

B&B Hotel Disneyland Paris introduceert betalend parkerenB&B Hotel Disneyland Paris geeft alleen gratis parkeren bij klanten die rechtstreeks reserveren

B&B Hotel, één van de nog overblijvende partner hotels van Disneyland Paris, heeft een afbeelding op hun facebook geplaatst met de tekst “gratis parkeren voor rechtstreekse reservaties via hun eigen website, e-mail of telefoon”. Met andere woorden geen gratis parkeren meer voor reserveringen via reserveringsplatformen zoals Booking, Hotels, Expedia, ….
Maar liefst 15€ per nacht extra

Het bericht zelf zegt dat het parkeren “binnenkort geregeld zal worden”, met daarvoor een commerciële tekst “Voor de veiligheid en om uw een parkeerplaats te garanderen tijdens uw verblijf”, wat er natuurlijk niets mee te maken heeft. Bij de details bij Booking werden de voorwaarden aangepast en staat er een tarief van 15€ per nacht.

Het hotel wilt op die manier meer klanten hebben die via hun eigen website boeken door diegene die via een reserveringsplatform boeken te straffen. Zo omzeilen ze de commissie dat platformen zoals Booking vragen. Jammergenoeg zijn de prijzen op hun eigen website vaak duurder dan op de verschillende reserveringsplatformen.

Veel gasten reageren op de facebookpagina van B&B Hotel. Velen zijn het niet eens dat niet alle klanten gelijk behandeld worden op welke manier ze ook geboekt hebben, maar velen zijn het er ook mee eens dat de parking uitsluitend gebruikt mag worden voor klanten van het hotel en niet van profiteurs die hier gratis komen parkeren om vervolgens de shuttle bus naar de Disney parken te nemen.

B&B Hotel Disneyland Paris is niet de enige

B&B Hotel is niet het eerste hotel in de buurt die hun prijzen verhoogd door extra’s aan te rekenen aan hun klanten zoals parking. Begin dit jaar begon ook het hotel Campanille (vroegere Kyriad) onlangs met betalend parkeren. Het Radisson Blu Hotel nabij het golfterrein vraagt al langer een toeslag om te parkeren, ook veel hotels in de buurt van het Val d’Europe shoppingcenter die vaak een ondergrondse garage hebben vragen een toeslag om te parkeren.

Zelf je ongenoegen uiten kan op de B&B hotel Facebookpagina > klik hier !


B&B Hotel Disneyland Paris
https://pixiedust.be/campanile-schrapt-gratis-parkeren-bij-disneyland-paris/
Translate website