Disneyland Paris News Report 10 Juli 2023PixieDust.be

Houten decoratieve elementen en structuren werden volledig vernieuwd op het plein in Thunder Mesa, Frontierland.


Bijna alle LED verlichting verdwenen van Sleeping Beauty Castle. Lees meer >


https://pixiedust.be/almost-all-led-disappeared-sleeping-beauty-castle/


Het Studio Theater is klaar om vanaf 15 juli 2023 gasten te ontvangen voor de nieuwe Pixar show Together.Nieuwe posters om de nieuwe Disney / Pixar film Elemental te promoten in het Walt Disney Studios ParkPixieDust.be

Er is een nieuwe Magic Shot van Elemental beschikbaar nabij de ingang van Animagique TheaterSinds enkele weken is het beeldje van Br’er Rabbit verdwenen bij Animation Celebration nadat enkele fansites Disney erop wezen dat het er nog stond nadat andere Song and the South verwijzingen in zijn verdwenen. Song and the South was het thema die terugkwam in de attractie Splash Mountain die zowel in Disneyland als in Walt Disney World nu gesloten is om een ander thema te krijgen. Alleen in Tokyo Disneyland blijft Splash Mountain ongewijzigd.Nieuwe borden bij de The Laughing Cow foodtruck nabij Cars: Road TripPixieDust.be

Deze foodtruck in Worlds of Pixar heeft een andere kleur gekregen passend bij de kleuren van de nieuwe Pixar background. Normaal moet er nog een afbeelding van Slinky Dog op het dak komen volgens het concept art.


Nieuwe Pixar muur in Walt Disney Studios Park is klaar. Lees meer:


https://pixiedust.be/nieuwe-pixar-muur-in-walt-disney-studios-park-is-klaar/


De schuttingen nabij Cars Road Trip zijn verplaatst dichter bij de ingang van de attractie. Het naambord zit nu zelfs achter de schuttingen. Dit is nodig om verder te werken aan de vijver en omliggende omgeving.De toiletten in Videopolis zijn weer geopend en hebben nu ook een nieuwe systeem om uw waterfles te vullen, met een teller om te zien hoeveel plastic flessen er daardoor werden uitgespaard. Een gelijkaardig systeem is ook in Walt Disney World te vinden. Doordat de toiletten na renovatie terug zijn geopend zijn de tijdelijke toiletten nabij Star Tours nu opnieuw verdwenen.Het naambord van Café Hyperion is na meer dan een half jaar eindelijk terug.


Disneyland Paris heeft opnieuw werkende rolbanden “moving walkways” bij de parking. Lees meer >


https://pixiedust.be/disneyland-paris-heeft-opnieuw-werkende-rolbanden-bij-de-parking/


Een nieuwe grote renovatie is begonnen in Fantasyland. Hier zal men alle daken moeten vernieuwen aangezien ze al bijna 2 jaar achter veiligheidsnetten zitten omdat de dakpannen kapot zijn en naar beneden kunnen vallen op de bezoekers.Er is een nieuw Marvel personage opgedoken in Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park. Mantis neemt nu deel aan de Guardians of the Galaxy Dance Off. ’s Avonds is het optreden te zien bovenaan bij de Quinjet met daaronder een DJ. Deze avondversie met DJ is er iedere dag tijdens de zomer.Het Silver Spur Steakhouse restaurant in Frontierland is momenteel gesloten voor onderhoud. Als we naar binnen kijken zien we dat het vooral in de keuken is dat er aanpassingen gebeuren.Het traag maar toch lijkt het einde in zicht voor de transformatie van Fuente Del Oro naar Casa de Coco. Het restaurant had normaal al moeten open zijn maar dat is niet gelukt. De opening zou nog voor deze zomer gepland zijn, een exacte datum is nog niet gekend.PixieDust.be

Kleine schilderwerken in Main Street USAPixieDust.be

Let er op dat de Disneyland Railroad andere uren heeft dan de meeste attracties. Momenteel gaat de trein rond het Disneyland Park pas open om 13u. Hij blijft wel langer rijden, nu tot 20u, voorheen was dat vaak maar tot 17u.PixieDust.be

De toegang tot Casey Jr. en Le Pays des Contes de FĂ©es is volledig afgesloten. De attracties zijn gesloten voor onderhoud en misschien gaan ze in die tijd ook de vloeren vernieuwen, dit is nog Ă©Ă©n van de weinige plaatsen in Fantasyland en het Disneyland Park waar de vloer nog vernieuwd moet worden.PixieDust.be

Zicht op de toekomstige ingang naar de nieuwe promenade vanuit Toy Story Playland.PixieDust.be

Presentatie van een LEGO jurk naar aanleiding van 100 jaar DisneyUpdate van de constructie van Brasserie Rosalie in Disney VillageArt Atelier in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Een nieuwe tentoonstelling met Marvel tekeningen van verschillende artiesten.PixieDust.be

Grote nieuwe poster van de nieuwe Indiana Jones film bij Gaumont Cinemas in Disney VillageDoor de felle zon en zeer warme temperaturen werden een deel van de gordijnen bij Le Carrousel de Lancelot gesloten om zo wat schaduw te bieden.Pirates of the Caribbean is terug na een korte sluiting. In de attractie zelf is niets veranderd, de grote verschillen zijn in de wachtrij te zien. De buitenwachtrij is veranderd om later Premier Acces te kunnen toevoegen.Nieuwe decoratieve elementen in de Boardwalk Candy Palace in Main Street USA


PixieDust.be

PixieDust.be

Bekijk al onze Disneyland Paris News Reports !

Met onze Disneyland Paris News Reports blijf je altijd op de hoogte van als het nieuws in Disneyland Paris.

Onze Disneyland Paris News Reports bestaan ook in video op ons YouTube kanaal. Deze videos kan je hier bekijken >


Translate website