Imagineers tonen voorproefje van huidige projecten in Disneyland Paris

Tijdens Destination D23, de officiële Disney Fan Club-bijeenkomst die momenteel in Florida plaatsvindt, onthulde Disneyland Paris meer details over twee projecten die momenteel op de bestemming plaatsvinden: de koninklijke transformatie van het Disneyland Hotel en de huidige uitbreiding van het Walt Disney Studios Park.


PixieDust.be


PixieDust.be

Disneyland Hotel (Heropening eerste kwartaal van 2023):

het Disneyland Hotel, gelegen aan de ingang van het Disneyland Park, gaat in het eerste kwartaal van 2024 weer open na een volledige, koninklijke transformatie te hebben ondergaan. Thomas Muller, decorontwerper voor Walt Disney Imagineering, neemt ons mee naar de bouwplaats van wat het ultieme koninklijke Disney-adres zal worden, via de majestueuze lobby en de elegante Rotunda. De tour biedt ook een eerste blik op The Royal Banquet, waar gasten worden uitgenodigd om een koninklijk feest bij te wonen te midden van een galerij met schilderijen waarop talloze Disney-koninklijke families zijn afgebeeld, waaronder hun beroemde chef-koks zoals Kronk van The Emperor’s New Groove of Chef Louis van The Little Mermaid.


PixieDust.be

Wanneer het weer opengaat, zal het Disneyland Hotel het eerste Disney-hotel zijn dat gasten uitnodigt om de Disney-royalty in al zijn diversiteit te vieren en deel te nemen aan een majestueuze reis door de tijd en de verhalen die Disney zo succesvol maken.

Walt Disney Studios Park uitbreiding / World Of Frozen:

Een ander groot project dat elke dag een beetje meer vorm krijgt in het Walt Disney Studios Park is het toekomstige land geïnspireerd door Frozen van Walt Disney Animation Studios, gelegen aan de rand van een grote centrale lagune. Naast de kranen en bouwmaterieel die voor deze ontwikkeling zijn gemobiliseerd, begint het koninkrijk Arendelle duidelijk zichtbaar te worden, met de eerste thematische gevels van het dorp en de basis van het kasteel, evenals de vroege bouwwerken voor de met sneeuw bedekte berg die zal dienen als iconische achtergrond voor dit nieuwe gebied. Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan gaan Imagineers parallel verder met de programmering van de Audio-Animatronics®-personages die tot leven zullen komen in de hoofdattractie van het koninkrijk, waarvan we niet kunnen wachten om “de poort te openen”. ”! Vlakbij het meer zijn de werkzaamheden aan de rotsconstructies begonnen, en is ook begonnen met de bouw van het tafelservicerestaurant in art-nouveaustijl, zoals u in deze video kunt zien.


Star Tours update en Asha in Disneyland Paris:

De Disneyland Hotel renovatie en Frozen-uitbreiding vertegenwoordigen slechts een deel van de algehele transformatie die Disneyland Paris momenteel ondergaat. Binnenkort zullen er nieuwe ervaringen worden aangeboden in de themaparken: Ahsoka zal vanaf volgend voorjaar deel uitmaken van Star Tours: The Adventures Continue, en Asha, het hoofdpersonage van de de komende Walt Disney Animation Studios-film Wish zal binnenkort ook aankomen in Disneyland Paris.


PixieDust.be

Translate website