Heropening van Silver Spur Steakhouse: nieuwe menu

Na 2 maanden renovatie is het Silver Spur Steakhouse restaurant weer geopend in het Disneyland Park (Frontierland) vlak nabij de attractie Phantom Manor met enkele wijzigingen op het menu.

De heropening van het Silver Spur Steakhouse is een welkome aanvulling op het aanbod van restaurants in het Disneyland Park. Het restaurant is een populaire plaats voor gasten die willen genieten van een heerlijke maaltijd in een authentieke Wilde Westen-sfeer.


Opgelet Silver Spur Steakhouse sluit binnenkort opnieuw voor een korte periode:

Volgens de restaurant database van Disneyland Paris is Silver Spur Steakhouse van 20 november 2023 weer tijdelijk gesloten tot en met 22 december 2023. Dit betekent dat reserveren voor deze data niet mogelijk is in dit restaurant.


PixieDust.be

Translate website