My Royal Dream, Bibbidi Bobbidi Boutique versie van Disneyland Paris prijzen bekend !

Bij de heropening van het Disneyland® Hotel op 25 januari 2024 wordt de droom van kleine prinsessen en prinsen om een sprookje te beleven werkelijkheid met deze koninklijke make-over. Dromers vanaf drie jaar kunnen zich verheugen op een volledige transformatie inclusief haar, make-up, een koninklijk kostuum, accessoires en een fotoshoot met een professionele fotograaf, afhankelijk van het gekozen pakket.


PixieDust.be

PixieDust.be

Alle info over het vernieuwde Disneyland Hotel vind je hier op onze website.

Disneyland Hotel info >

Wil je graag reserveren? Bekijk dan de prijskalender voor de beste prijs >


PixieDust.be

Slots voor deze ervaring kunnen worden geboekt via de officiële Disneyland Paris-app, vanaf 13 december 2023 voor gasten van Disney Hotels en vanaf 20 december 2023 voor iedereen. Deze ervaring is afhankelijk van betaling, reservering en beschikbaarheid.


Disneyland Paris

Het Disneyland Hotel in Disneyland Paris heropent op 25 januari 2024 na een grondige renovatie van meer dan twee jaar.

Het hotel is nu voorzien van een nieuw interieur en exterieur, met een meer koninklijke uitstraling. De kamers zijn moderner geworden, en er zijn nieuwe restaurants en bars geopend.

Een van de belangrijkste veranderingen is de toevoeging van nieuwe Royal-kamers. Deze kamers zijn ingericht in een koninklijke stijl, met luxe meubels en decoraties. Sommige kamers zijn voorzien van een eigen balkon of terras met uitzicht op het park.

De heropening van het Disneyland Hotel is een belangrijke mijlpaal voor Disneyland Paris. Het hotel is één van de meest populaire hotels van het resort, en de renovatie zal het nog aantrekkelijker maken voor bezoekers.


Translate website