|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe herbruikbare bekers in de Disneyland Paris counter service restaurants

De Disneyland Paris herbruikbare bekers in de counterservice restaurants in het Disneyland Park, Walt Disney Studios Park en Disney Village hebben een update gekregen.

In een poging om het afval van verpakkingen te verminderen, maken sinds begin dit jaar de counterservice restaurants in Disneyland Paris gebruik van herbruikbare bekers voor frisdrank. Dit geldt ook voor andere herbruikbare servies, zoals bestek en borden.

De eerste herbruikbare bekers van Disneyland Paris waren voorzien van het logo van de 30ste verjaardag van het resort. Nu de 30e verjaardag afgelopen is introduceert Disneyland Paris een nieuwe variant van de bekers. Op de nieuwe bekers staat het Coca-Cola logo centraal (sponsor) en kasteel van Disneyland Paris, met instructies in het Frans en Engels voor het recyclen van de beker.

De beker is ook voorzien van een waarschuwing dat deze eigendom is van Disneyland Paris. Medewerkers in de counterservice restaurants moeten er voor zorgen dat gasten de bekers niet in de verkeerde vuilbak gooien.

PixieDust.beDisneyland ParisTranslate website