Disneyland Hotel ontvangt na bijna 4 jaar opnieuw gasten van Disneyland Paris


VIDEO: Rondleiding door het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris 2024

Eerste betalende gasten in het Disneyland Hotel

Vandaag is het dan eindelijk tijd voor de heropening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris. Na een testperiode waar vooral Cast Members de kans kregen om het nieuwe Disneyland Hotel te ontdekken zijn het nu voor het eerst betalende gasten die opnieuw in de magische wereld van dit hotel ondergedompeld worden.

De gasten werden vandaag ontvangen door Disneyland Paris President Natacha Rafalski, de Disneyland Paris Ambassadeurs en uiteraard Mickey Mouse is zijn gloednieuwe outfit die speciaal voor het hotel werd gemaakt.


Disneyland Hotel
©Disney

Nieuwe belevingen:

Deze ultieme ervaring in Disneyland Paris neemt gasten van alle leeftijden mee naar de werelden van de meest iconische koninklijke personages uit de klassiekers van Walt Disney Animation Studios, zoals Snow White and the Seven Dwarfs, Aladdin, The Little Mermaid, Cinderella, Beauty And The Beast, The Princess and the Frog, en recente films die met succes zijn ‘gekroond’, zoals Frozen en Vaiana. Vervolgens kunnen gasten zich laten inspireren door hun favoriete koninklijke verhalen en zo hun eigen sprookjes schrijven.

De heropening van het Disneyland Hotel is een welkome aanvulling voor Disneyland Paris. Het hotel biedt een unieke ervaring voor gasten die op zoek zijn naar een sprookjesachtig verblijf in het hart van het park.


VIDEO: Disneyland Hotel Grand Heropening team

Disneyland Hotel gesloten sinds maart 2020

Het hotel sloot zijn deuren noodgedwongen vroeger dan gepland in maart 2020 door de pandemie. Bij de heropening van Disneyland Paris werd het Disneyland Hotel niet meer opnieuw opgestart aangezien de renovatie dichtbij was, ook de vraag naar hotelkamers was laag want veel mensen konden nog niet opnieuw vrij reizen.


Daardoor is het nu bijna 4 jaar geleden dat het hotel nog gasten, die Disneyland Paris bezoeken, kon ontvangen. Het zorgt er ook voor dat de ingang naar het Disneyland Park terug wat meer levendigheid krijgt. Tijdens de renovatie stond het grote gebouw helemaal in het donker en was het verlaten.

Volgende week staat er nog een persweekend op de planning en daarna is het dan opnieuw bussines as usual.


PixieDust.be
©Disney

PixieDust.be

Wil je graag meer weten over het Disneyland Hotel ? Bekijk dan zeker eens onze special pagina hier op de site of als je liever de prijzen en beschikbaarheid weet kijk dan naar de prijskalender.


PixieDust.be

Beleef je eigen sprookje tijdens een verblijf in het Disneyland Hotel !

Boek hier je verblijf en bekijk de prijzen >Translate website