Verkoop en verlengen van de Disneyland Pass voortaan onder het Disneyland Hotel

De verkoop en het verlengingen van de Disneyland Pass is vanaf nu gecentraliseerd bij de kassa’s onder het Disneyland Hotel.

Het nieuwe verkooppunt van de Disneyland Pass onder het Disneyland Hotel is sinds deze week in gebruik, hier kun je elke dag terecht van 8.30 uur tot 17.00 uur terecht voor het aankopen of verlengen van je Disneyland Pass volgens DLPReport op X (Twitter).


Disneyland Pass

PixieDust.be

De Disneyland Pass is een jaarabonnement (Gold, Zilver, Brons) voor Disneyland Paris. Met deze pas heb je toegang tot de twee themaparken, het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Daarnaast kun je gebruikmaken van verschillende andere voordelen zoals kortingen op eten en drinken en meer..


Translate website