Disneyland Paris gebruikt vlagjes om te informeren als winkels en restaurants open zijn

Disneyland Paris heeft nieuwe vlaggentjes geĂŻntroduceerd om bezoekers te informeren of winkels en restaurants open of gesloten zijn. De vlagjes zijn in twee kleuren beschikbaar: groen voor open en rood voor gesloten.

De nieuwe vlaggen zijn bedoeld om het voor bezoekers gemakkelijker te maken om te zien welke winkels en restaurants open zijn. Meer info over eten in Disneyland Paris >


De vlagjes zijn reeds in gebruik in het Disneyland Park, Walt Disney Studios Park en Disney Village. Per themaland zijn er verschillende varianten. Bij gesloten restaurants worden de menukaarten nog steeds vervangen door informatieborden. Deze borden geven aan waar bezoekers anders terecht kunnen.


restaurants

Translate website