|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris gebruikt vlagjes om te informeren als winkels en restaurants open zijn

Disneyland Paris heeft nieuwe vlaggentjes geïntroduceerd om bezoekers te informeren of winkels en restaurants open of gesloten zijn. De vlagjes zijn in twee kleuren beschikbaar: groen voor open en rood voor gesloten.

De nieuwe vlaggen zijn bedoeld om het voor bezoekers gemakkelijker te maken om te zien welke winkels en restaurants open zijn. Meer info over eten in Disneyland Paris >
De vlagjes zijn reeds in gebruik in het Disneyland Park, Walt Disney Studios Park en Disney Village. Per themaland zijn er verschillende varianten. Bij gesloten restaurants worden de menukaarten nog steeds vervangen door informatieborden. Deze borden geven aan waar bezoekers anders terecht kunnen.


restaurantsTranslate website