|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Vliegtickets naar Walt Disney World

Naar Orlando vliegen waar Walt Disney World ligt is makkelijker dan je denkt. Vanuit Amsterdam (AMS) zijn er vaak rechtstreekse vluchten met Delta Airlines, maar ook vanuit Brussel (BRU) is het eenvoudig om enkele uren later in Orlando (MCO) te wandelen.

Vanuit Brussel (BRU) is United Airlines vaak de beste en eenvoudigste oplossing met één van de meest eenvoudige overstappen in Washington DC (IAD).

Onze favoriete vlucht naar Orlando is vanuit Brussel (BRU) met overstap in Washington DC (IAD) met eindbestemming Orlando (MCO).

Waarom Brussel (BRU)?

Woon je in België dan is het de luchthaven van Zaventem die makkelijk te bereiken met de trein. De trein stopt onder de luchthaven waardoor je slechts enkele roltrappen verwijderd bent van de incheckbalies. Voor mensen die in Nederland wonen zal waarschijnlijk Schiphol (AMS) de beste optie zijn of misschien zelfs Dusseldorf in Duitsland. De prijzen kunnen enorm verschillen van luchthaven tot luchthaven.


Walt Disney World
Washington DC (IAD)


Waarom tussenstop in Washington DC (IAD)?

Als je naar de USA reist kan je vaak rechtstreekse vluchten vinden als dit bijvoorbeeld naar Chicago, New York of Miami is, is je eindbestemming daarentegen Orlando in Florida waar Walt Disney Word gelegen is, dan is dit vaak met een tussenstop.

Wij kiezen altijd voor een tussenstop in de USA (Bv. Washington DC, Atlanta, …) zodat je daar al je USA Security check achter de rug hebt, wij zorgen ook dat we altijd een tussenstop hebben van ongeveer 3u. Lijkt lang maar dat is het niet ! Je vlucht in Brussel kan vertraging hebben, bij de Security kan een lange rij staan en het boarding proces van het vliegtuig start ook al een stuk vroeger dan het tijdstip dat het vliegtuig vertrekt.

Washington DC (IAD) is een oudere luchthaven en ook niet zo’n immens grote luchthaven zoals bij veel andere Amerikaanse steden zoals Atlanta. Daarom is het zeer eenvoudig je van de ene GATE naar de andere GATE te begeven want alles is in één lange gang.


Walt Disney World
Orlando (MCO)


Eindbestemming Orlando (MCO)

Eens aangekomen in Orlando (MCO) ben je op “The Place to Be” voor Walt Disney World of Universal Orlando. Kom je vanuit een andere Amerikaanse luchthaven zoals Washington DC (IAD) dan loop je hier gewoon vanuit het vliegtuig naar een kleine monorail die je naar het hoofdgebouw brengt en neem je hier je bagage en kan je onmiddellijk vertrekken. Aangezien je in Washington DC je security check al hebt gehad, heb je dat hier niet meer want je komt aan met een binnenlandse vlucht en niet meer met een internationale vlucht.

Ook als wij naar Los Angeles reizen proberen wij Washington DC (IAD) als overstap te nemen, het is er relatief eenvoudig, het breekt je lange vlucht en het is een makkelijker bij het aankomen op je eindbestemming.

Als je uiteraard een rechtstreekse vlucht naar Walt Disney World kan hebben, verlies je het minste tijd en is dat de beste optie. Maar vaak zijn die een stuk duurder en zijn die ook niet vanop alles luchthavens beschikbaar.


PixieDust.be


Vliegtickets boeken

Er zijn heel veel verschillende manieren op je vliegtickets te boeken, wij houden ons daarentegen aan één namelijk Connections. Het is een zeer overzichtelijke website en behalve dossierkosten bij het betalen, zijn er geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Connections is ook altijd makkelijk te bereiken als er vragen of problemen zijn. Verschillende Belgische steden hebben ze ook fysieke kantoren die als reisbureau werken. Bij Connections kan je ook heel makkelijk voor de optie “met bagage” kiezen zodat je altijd zeker weet dat je bagage inbegrepen is in de prijs.


PixieDust.be
Connections reiswinkel in RoeselareTranslate website