|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Fantasyland eetkraampjes zijn terug met een lente thema

De eetkraampjes nabij attractie It’s A Small World in Fantasyland zijn terug met een nieuw lente thema.

We hadden gedacht dat de omgeving van It’s A Small World in Fantasyland deze lente en zomer vrij zou zijn van de drukke eetkraampjes, maar helaas zijn ze redelijk snel teruggekeerd. De winterse setting is vervangen door een meer lenteachtig thema met felle kleuren en bloemen.
Het aanbod is zeer gelijkaardig met wat er ook verkrijgbaar was tijdens de afgelopen editie van L’Hiver Gourmand. Het is voorlopig niet helemaal duidelijk hoelang de eetkraampjes er zullen staan, maar naar verwachting zullen ze vlak voor het kerstseizoen opnieuw worden vervangen door de eetkraampjes van L’Hiver Gourmand.

Ook in het Walt Disney Studios Park zijn er momenteel vergelijkbare eetkraampjes te vinden nabij Ratatouille: The Adventure, wel iets minder dan vorig jaar vanwege de werkzaamheden in het park. De eetkraampjes in beide parken worden niet uitgebaat door Disney, maar door een extern bedrijf.

Translate website