Boardwalk Candy Palace in Main Street USA sluit binnenkort zijn deuren

Boardwalk Candy Palace krijgt een nieuw interieur en groter aanbod

Boardwalk Candy Palace staat op het punt aan een renovatie te beginnen. Het lijdt geen twijfel dat alle fijnproevers zich naar de geliefde winkel in Main Street, USA zullen haasten wanneer deze in 2025 weer opengaat om te genieten van een nog heerlijkere ervaring!

De teams van Walt Disney Imagineering Paris hebben hun zinnen gezet op het nieuw leven inblazen van de snoepwinkel die in 1992 werd geopend, met behoud van de oorspronkelijke charme, als onderdeel van een project gericht op het uitbreiden van het aanbod aan eten en drinken van het resort.

Om dit idee werkelijkheid te laten worden, zullen de teams van Disneyland Paris niet alleen de ruimte opnieuw inrichten, maar ook zuilen, schilderijen, lijstwerk en decoratieve accessoires restaureren. Er worden ook gloednieuwe meubelstukken en exclusieve kunstwerken in de winkel geïntroduceerd.

De kers op de taart zal het uitgebreide zoete aanbod zijn, inclusief nieuwe zoete lekkernijen die gasten van alle leeftijden zeker zullen bekoren. Meer details over de renovatie of over het grotere aanbod werd niet gegeven.


Boardwalk Candy Palace

Translate website