Disneyland Paris Pin Trading Juli 2024

Een nieuwe maand dus ook een reeks nieuwe pins in Disneyland Paris. Dit is de affiche met nieuwe pin releases voor de maand juli 2024.

Twee thema’s die constant terugkeren bij zowel pins als andere merchandise in Disneyland Paris zijn Stitch en Lion King. Ook deze keer zijn deze beiden opnieuw van de partij. In het begin van de maand komen er opnieuw enkele pins van Lion King en een lanyard beschikbaar terwijl de shops nog vol liggen met Lion King pins van de vorige keren.

Op het einde van de maand krijgen we voor de zoveelste keer opnieuw pins van Stitch, alsof er geen enkele merchandise kan verschijnen zonder Stitch, maar goed voor de Stitch fans.

Gelukkige krijgen we ook wat andere leuke meer unieke pins, die vele fans wel kunnen aanspreken. Vooral de pins van restaurant Chez Remy en een pin van de Ratatouille attractie. Met de Franse nationale feestdag in de maand juli werd ook gekozen voor een zeer Franse film zoals de Aristokatten.

De meeste speciale pins zijn die van de Pixar show: Together. Deze set is een gelimiteerde editie en enkel na een reservatie via Lineberty, wat het dus zeer moeilijk zal maken voor vele fans om er eentje te bemachtigen.


Disneyland Paris Pin Trading

Translate website