Gasten van Disney Hotel Cheyenne verwelkomt door bouwschuttingen

Renovatiewerken bij Disney Hotel Cheyenne

Niet de meest magische welkom voor gasten die aankomen voor een verblijf in Disneyland Paris en voor Disney Hotel Cheyenne gekozen hebben, want er staan momenteel constructiehekken aan de ingang van het hotel.

De bouwschuttingen zijn te vinden aan de bagagedepot van het hotel waar je je koffers kunt achterlaten als je kamer nog niet gereed is of op de dag van je vertrek. Op die manier is het mogelijk om al naar de Disney parken te gaan zonder je zorgen te maken over je koffers.


Ondanks dat er constructiehekken staan, is de bagagedepot van het hotel nog steeds beschikbaar. Het is onduidelijk wat voor aanpassingen Disney op dit moment uitvoert. Ook op een gedeelte van de parking, waar gasten hun auto kort kunnen parkeren om in te checken in het hotel, staan er momenteel constructiehekken

Bij Disney Newport Bay Club stonden er ook constructiehekken enkele weken geleden aan de ingang, maar deze zijn ondertussen opnieuw verdwenen.


Translate website