Disneyland Railroad niet open tijdens de ochtend deze zomer

Volgens de Disneyland Paris App zal de Disneyland Railroad deze zomer niet rijden in de ochtenden tot begin september 2024.

Disneyland Railroad

Hou er rekening mee dat de Disneyland Railroad deze zomer pas opengaat vanaf 12:30 uur. De aangepaste openingstijden gelden tot 2 september 2024. De Disneyland Railroad zal dagelijks openblijven tot 20:00 uur.

Gasten kunnen instappen bij Main Street Station of Frontierland Depot. De stations van Fantasyland en Discoveryland blijven helaas gesloten. Tijdens de rit kunnen gasten genieten van een bijzonder uitzicht op het Park en beroemde attracties.

Tijdens de ochtend kun je nog steeds een ritje maken op de ‘Horse-drawn streetcars’ of een lift krijgen op een van de ‘Main Street Vehicles‘. De Main Street Vehicles rijden deze zomer ook langer uit, tot 20:45 uur, maar zullen tijdelijk onderbroken zijn tijdens ‘Disney Stars on Parade’ en ‘A Million Splashes of Colour’.Translate website