Nieuwe Disneyland Paris ‘Familie & vrienden dagtickets’ zomeraanbieding

Disneyland Paris lanceert nieuwe ‘Familie & vrienden dagtickets’ aanbieding.

Na de aanbiedingen van toegangskaarten voor volwassenen aan kindertarief in april 2024 en de terugkeer van de Disneyland Pass ‘vriendentickets’ voor deze zomer, heeft Disneyland Paris een nieuwe aanbieding gelanceerd op de officiĂ«le website van het Franse Disney Resort.

De nieuwe aanbieding is beschikbaar voor iedereen, ook voor gasten zonder jaarpas. De naam van de aanbieding lijkt erg op de onlangs teruggekeerde aanbieding waarbij gasten met een Disneyland Pass voordeliger tickets kunnen kopen voor hun vrienden.

De nieuwe aanbieding is te vinden op de officiële website van Disneyland Paris en biedt speciale tarieven aan voor groepen van 4 tot 6 personen. Disneyland Paris vermeld erbij dat je tot 20€ per persoon kunt uitsparen. Deze aanbieding is beschikbaar voor bezoeken van 21 juni t/m 1 september 2024.


PixieDust.be

Prijzen starten vanaf 94€ per persoon en lopen tot 104€ (1 dag / 2 Parken), deze prijzen kunnen veranderen.

Best interessante timing dat er zoveel aanbiedingen gelanceerd worden, aangezien deze zomer de Olympische Spelen in Parijs plaatsvinden en Disneyland Paris waarschijnlijk veel bezoekers had verwacht.


Translate website