Nieuwe decoraties in Fantasyland

In Fantasyland nabij de attractie It’s A Small World en het Princess Pavilion zijn er gloednieuwe decoraties verschenen.

De decoratie past bij het ontwerp van eetkramen en de attractie “It’s A Small World”. Dit foodfestival begon eind april 2024 opnieuw in Fantasyland. In afgelopen jaren waren deze kramen enkel te vinden tijdens het Kerstseizoen en de wintermaanden, maar Disney besloot om ze een zomertintje te geven om ze langer gedurende het jaar te kunnen openhouden.

Het aanbod is daarom ook zeer gelijkend met wat er ook verkrijgbaar was tijdens de afgelopen winterse editie van L’Hiver Gourmand. Om de omgeving nog extra op te vrolijken zijn er extra decoraties toegevoegd in de omgeving.

Het is voorlopig niet helemaal duidelijk hoelang de eetkraampjes er zullen staan, maar naar verwachting zullen ze vlak voor het kerstseizoen opnieuw worden vervangen door de eetkraampjes van L’Hiver Gourmand en zullen de nieuwe decoraties in Fantasyland dan ook opnieuw verdwijenen.Translate website