Food festival L’Hiver Gourmand komt terug in het najaar van 2023

L’Hiver Gourmand, het winterse food festival van Disneyland Paris, komt terug tijdens het Kerstseizoen (en blijft nog een poosje erna)! Vanaf 10 november 2023 tot 17 maart 2024 kun je in Disneyland Park (Fantasyland) en Walt Disney Studios Park (La Place de Rémy) genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. In chalet-achtige eetkraampjes kun je terecht voor alles van kastanjes en glühwein tot raclettekaas en crêpes.


Wintermarkt L’Hiver Gourmand in het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park:

De wintermarkt L’Hiver Gourmand is een perfecte manier om je op te warmen tijdens een koude winterdag in Disneyland Paris. Ook is het een leuke ervaring om de Franse winterse keuken te proeven.

In tegenstelling tot wat de website van Disneyland Paris vermeldt, waren de stands van L’Hiver Gourmand vorig jaar in het Disneyland Park er enkel maar tot 8 januari 2023. In het Walt Disney Studios Park waren ze wel te vinden tot maart 2023 op La Place de Rémy.

Ook in Disney Village kun je tijdens de winter genieten van meerdere chalets met verschillende specialiteiten.L'Hiver Gourmand

L'Hiver Gourmand

Kerstseizoen 2023 in Disneyland Paris:

Laat de kerstmagie van Disneyland Paris je hart verwarmen van 11 november 2023 tot 7 januari 2024!


Translate website