Nieuwe meet & greet in Worlds of Pixar aangekondigd met ‘Joy en andere Pixar vrienden’

Op de officiële website van Disneyland Paris is informatie verschenen over een nieuwe Inside Out meet & greet met Joy en andere Pixar-vrienden in Worlds of Pixar.

Om de bioscooprelease te vieren van de film Disney·Pixar’s “Inside Out 2” op 19 juni 2024, kun je Joy en andere Pixar vrienden ontmoeten in het Walt Disney Studios Park voor een moment vol emoties. Grijp deze kans om onvergetelijke momenten te beleven en nieuwe herinneringen vast te leggen met je familie of vrienden. We zien dat de meet & greet (voorlopig) dagelijks zal zijn tot en met 9 juli 2024.

Dit zijn de tijden voor deze meet & greet vanaf 19 juni 2024: 13:30 / 17:00 / 17:30 / 18:00 / 18:30

Komt ook Anger naar Disneyland Paris?

Later deze zomer zal Anger zijn weg vinden naar een selectie van internationale Disney Parken volgens de Disney Parks Blog. Het gerucht is dat dit ook het geval zal zijn in Disneyland Paris, binnenkort meer details.


Worlds of Pixar
©Disney

Translate website