Café Hyperion in Disneyland Paris krijgt binnenkort bestelkiosken

Deze zomer worden bestel- en betaalzuilen getest bij Café Hyperion in Disneyland Park. Dit initiatief maakt deel uit van de toewijding van Disneyland Paris om zijn gasten een steeds flexibelere klantbeleving te bieden.

De bestelzuilen hebben tot doel het bestelproces te vereenvoudigen en tegelijkertijd de gasten een soepele en autonome klantbeleving te bieden, naast bestaande diensten als balieservice en Click & Collect (Mobile Ordering).

Praktische informatie:

  • Deze testperiode introduceert de installatie van 5 bestelzuilen uitgerust met dubbelzijdige schermen.
  • Tijdens deze testperiode worden alleen creditcards van Visa (inclusief Visa Electron), Mastercard (inclusief Maestro) en American Express geaccepteerd.
  • Een nabijgelegen medewerker zal beschikbaar zijn om gasten te helpen indien nodig.
  • De kiosken zullen informatie over allergenen en wettelijke mededelingen weergeven.
  • De kiosken beschikbaar zijn in het Frans en Engels.
  • Kortingen zijn tijdens de testperiode niet van toepassing, evenmin als smartphonebetalingen. (Disneyland Pass & Cast member korting)
  • Tijdens deze testperiode blijven de traditionele kassa’s beschikbaar voor gasten die daar de voorkeur aan geven.

Café Hyperion
©Disney

Café Hyperion in Discoveryland:

Café Hyperion is een restaurant met reisthema in Discoveryland in het Disneyland Park. Gelegen naast Videopolis, meerde de grote zeppelin (Hyperion) af in het interieur van het gebouw. De fastfoodbalies zijn ontworpen en lijken op loketten waar gasten kaartjes kunnen kopen voor een vlucht naar elke bestemming in het Hyperion-luchtschip. Dit café zelf biedt een mix van de Amerikaanse keuken met hamburgers en frieten.


Translate website