Geen Disney Illuminations en Disney Electrical Sky Parade tijdens de eerste dag van het Disney Halloween Festival

De Disney Electrical Sky Parade en Disney Illuminations zullen niet opgevoerd worden op 1 oktober 2024 in het Disneyland Park.

Disney heeft nog geen toelichting gegeven op de reden waarom Disney Illuminations en de Disney Electrical Sky Parade op 1 oktober 2024 niet zullen worden opgevoerd op de officiële website van Disneyland Paris. 1 oktober zal de eerste dag zijn van het Disney Halloween Festival 2024.

Eerder liet Disneyland Paris weten dat beide shows ook niet zullen plaatsvinden op 14 juli 2024, ter gelegenheid van de terugkeer van de ‘Bastille Day Fireworks‘. Deze show zal de nationale feestdag van Frankrijk vieren met een groot vuurwerkspektakel. Of er op 1 oktober 2024 een vervangende vuurwerkshow zal zijn voor Disney Illuminations is momenteel nog niet bevestigd.

Als Disney meer informatie vrijgeeft zullen we hier over communiceren.


Disney Illuminations & Disney Electrical Sky Parade:

Disney Illuminations: Elke avond neemt Mickey de gasten mee op een reis naar het land vol dromen, in aanwezigheid van de helden van de geanimeerde meesterwerken, zoals De Kleine Zeemeermin, Finding Nemo en Frozen. Ook toont deze show projecties van live action filmbeelden. Gasten zijn getuige van een ongelooflijke zeeslag met de Black Pearl, het legendarische schip van Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean. Tot slot kan elke Star Wars fan genieten van een opeenvolging van live action beelden met de Millennium Falcon, TIE Fighters en Stormtroopers.

Disney Electrical Sky Parade ( t/m 6 januari 2025): Maximaal 500 drones bewegen door de lucht in prachtige vormen en kleuren en beelden de paradewagens van Main Street Electrical Parade uit, waaronder de bekende trein van Mickey Mouse en zijn vrienden, de schattige draak Elliott en de koets van Assepoester. De herkenbare electro-syntho-magnetische muziek van Main Street Electrical Parade is speciaal geremixt en geeft extra magie aan de nieuwe avondshow.

Deze nieuwe avondshow is gebaseerd op de klassieke Main Street Electrical Parade, een avondspektakel dat tussen 1992 en 2003 in het Disneyland Park te zien was. Disney Electrical Sky Parade geeft nostalgische fans en jongere fans de kans om deze iconische ervaring te ontdekken op een gloednieuwe manier, zoals nooit tevoren.
Translate website