KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Le Pays des Contes de Fées luidt een nieuw hoofdstuk in, geschreven in samenwerking met Vittel® op 30 augustus 2024





Hier is spannend nieuws voor alle sprookjesliefhebbers! Na een ingrijpende renovatie die enkele maanden heeft geduurd, zal de betoverende Fantasyland-attractie Le Pays des Contes de Fées op 30 augustus 2024 weer gasten verwelkomen en een geheel nieuw hoofdstuk in de geschiedenis onthullen.

Over geschiedenis gesproken: Le Pays des Contes de Fées blaast dit jaar 30 kaarsjes uit! Om deze mijlpaal te vieren, bedachten Disney Imagineers de toevoeging van drie nieuwe scènes, geïnspireerd door de films “Frozen” en “Winnie the Pooh” van Walt Disney Animation Studios, en de film “Up” van Pixar Animation Studios aan de geliefde attractie.



Wanneer ontspannende cruises door de wereld van sprookjes worden hervat, krijgen gasten van alle leeftijden de kans om een ​​scala aan nieuwe decorelementen te ontdekken, waaronder de majestueuze North Mountain met uitzicht op Elsa’s iconische ijspaleis, het huis van Carl Fredricksen dat boven Paradise Falls vliegt en De boomhut van Winnie de Poeh.


Pays des Contes de Fées

Terwijl de laatste hand wordt gelegd aan Storybook Land, is het gigantische boek dat dient als toegangspoort tot een magische reis door de wereld van sprookjes, teruggekeerd naar zijn oorspronkelijke plek nadat het opnieuw is ontworpen om de favoriete verhalen van fans weer te geven die in de attractie in Disneyland Paris worden gevierd. Deze ongelooflijke transformatie houdt niet op, want ook de omliggende paden ondergingen een grondige renovatie!


Bovendien zal Le Pays des Contes de Fées Vittel® verwelkomen als sponsor. Gasten zullen vernieuwde en nieuwe decorelementen ontdekken in de wachtrij van de attractie, waardoor de sponsor tijdens de hele ervaring wordt geïntegreerd en de rol wordt gevierd die water heeft gespeeld als een essentiële inspiratiebron voor magische avonturen in Disney-verhalen.


PixieDust.be

Sinds 1994 neemt Le Pays des Contes de Fées gasten in miniatuurstijl mee op reis naar vele koninkrijken en verre oorden van over de hele wereld. Gebaseerd op een origineel idee van Walt Disney zelf, is de attractie een heruitvinding van de klassieke Storybook Land Canal Boats die in 1956 in Disneyland debuteerde. De Parijse versie heeft verschillende unieke accenten met recreaties van Belle’s Village uit ‘Beauty and the Beast’ en Rapunzel’s Toren uit “Tangled”.


Dit voorproefje van de opnieuw ontworpen attractieposter die binnenkort zal worden tentoongesteld onder Main Street, U.S.A. Station zal ervoor zorgen dat alle fans zich “nog lang en gelukkig!” voelen.


Pays des Contes de Fées

Le Pays des Contes de Fées en Casey Jr. – le Petit Train du Cirque gaan op 30 augustus 2024 weer open.



Translate website