|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris voegt Frozen en meer toe aan Le Pays des Contes de Fées

Disneyland Paris vernieuwd Le Pays des Contes de Fées

We zijn verheugd om te kunnen delen dat Le Pays des Contes de Fées in Disneyland Parijs in 2024 twee nieuwe scènes zal verwelkomen, ‘Frozen’ en ‘Winnie de Poeh’, ter viering van zijn 30-jarig jubileum!

Sinds 1994 verrast Le Pays des Contes de Fées gasten van Disneyland Paris van alle leeftijden met zijn gezellige sfeer. Deze rustige boottocht is een viering van de geliefde verhalen en fabels van Walt Disney Animation Studios door middel van muziek, landschappen en miniaturen. Gebaseerd op een origineel idee van Walt Disney zelf, is de attractie een heruitvinding van de klassieke Storybook Land Canal Boats die in 1956 in Disneyland debuteerde. De Parijse versie heeft verschillende unieke accenten met reproducties van Night on the Bald Mountain uit ‘Fantasia’, Belle’s Dorp uit “Beauty and the Beast” en de toren van Rapunzel uit “Tangled.”


PixieDust.be


Een coole ‘Frozen’ toevoeging is onderweg:

Voordat gasten worden uitgenodigd in Arendelle in het Walt Disney Studios Park, zal ‘Frozen’ in miniatuurvorm tot leven komen als één van de bekende sprookjesachtige locaties in Fantasyland. Imagineers werken nauw samen met Disneyland Paris Central Shops om een ​​gedetailleerd model te creëren van de majestueuze North Mountain bedekt met een dikke wit deken van sneeuw en Elsa’s iconische ijspaleis. Gasten kunnen zelfs Anna, Elsa, Olaf, Kristoff en Sven spotten op weg naar Wandering Oaken’s Trading Post (en sauna)! De nieuwe Frozen scène zal de huidige scène van Peter en de Wolf vervangen.


PixieDust.be
Hip Hip Pooh-Ray!

Terwijl je boot je door deze betoverde rijken voert, zal onderweg een andere tijdloze plek wortel schieten, vol charme, wijsheid en… honing. Denk na, denk na… het is natuurlijk het Honderd Bunderbos! Storybook Land biedt binnenkort een nieuwe thuis aan Winnie de Poeh en zijn vrienden, niet ver van het huisje van de Zeven Dwergen. De nieuwe scène van Winnie the Pooh zal de huidige scène van Hans en Grietje vervangen.


PixieDust.be


Deze nieuwe toevoegingen en een volledige renovatie van de attractie zullen in de loop van volgend jaar plaatsvinden
In deze video zie je een on-ride van de attractie. De video is gemaakt in 2017 toen de attractie er nog goed uitzag, tegenwoordig is de hele attractie verloederd en is deze grote renovatie meer dan ooit nodig.

One thought on “Disneyland Paris voegt Frozen en meer toe aan Le Pays des Contes de Fées

Comments are closed.


Translate website