Buzz Lightyear standbeeld bij Toy Story Playland terug zichtbaar na renovatie

Buzz Lightyear is terug uit zijn speelgoeddoos in Toy Story Playland na een grote renovatie van een aantal weken.

Het standbeeld van Buzz Lightyear bevindt zich bij de ingang van Toy Story Playland, waar recent ook nieuwe sculpturen van de Disney·Pixar film “Inside Out” zijn verschenen. Buzz Lightyear is weer helemaal in zijn element en verwelkomt gasten in Toy Story Playland met verschillende boodschappen die hij voor hen heeft.

In het verleden kregen de blokken onderaan Buzz Lightyear al vaker eens een extra laagje verf, een grootschalige renovatie van het beeld is nog niet zo vaak voorgekomen. Onlangs kreeg het Toy Story Playland naambord in de vorm van speelgoedblokken achter Buzz Lightyear ook een renovatie.


Toy Story Playland

RC Racer gesloten in Toy Story Playland:

In het Toy Story gebied is momenteel ook de attractie ‘RC Race’ gesloten voor een korte onderhoudsperiode, en zal opnieuw heropenen vanaf 6 juli 2024. Toy Soldiers Parachute Drop en Slinky Dog Spin zijn wel open.


Toy Story Playland

Translate website