Speelgoed en plushes verwisselen van plaats in het Emporium in Main Street USA

Wie vaak in het Emporium in Main Street USA, Disneyland Park komt zal onmiddellijk zien dat de eerste helft van de winkel er anders uitziet. De vele Disney plushes hebben gewisseld van plaats met het speelgoed en andere merchandise.


Alhoewel de Disney plushes lang geleden helemaal achteraan in het Emporium te vinden waren, waren die nu al een langere tijd vooraan aan de achterkant van de winkel terwijl ze nu helemaal aan de hoofdingang van de winkel werden geplaatst.

Momenteel is het vooral een invasie van Stitch plushes en zijn er minder andere characters in plushe te vinden, waarschijnlijk komt er binnenkort een nieuwe reeks plushes en werden de rekken voorlopig opgevuld met beschikbare stock van Stitch plushes.Translate website