Schuttingen bij Studio Theater verwijderd, eerste stukje Disney Adventure World zichtbaar

Het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris bevindt zich een historische punt in zijn geschiedenis terwijl het park een volledige make-over krijgt en zelfs zal veranderen van naam naar Disney Adventure World. Tijdens deze grote metamorfose staat het vol met bouwschuttingen en is er constant lawaai van de vele werken die worden uitgevoerd.


En al lijkt het nu vooral een groot bouwwerf waar geen einde lijkt aan te komen en moeten er nog heel veel werken uitgevoerd worden toch zijn er ook al schuttingen verdwenen. De schuttingen die voorheen bij het Studio Theater stonden werden verwijderd.

Daardoor werd een stukje nieuwe vloer en design van plantenbakken onthuld. Als het ware het eerste stukje “Disney Adventure World” waar je momenteel al kan lopen.


Dit kleine gedeelte is uiteraard nog niet klaar, het moet nog verder worden afgewerkt maar het is toch leuk om al een kleine verandering te zien. Het motief op de vloer richting de ingang van het Studio Theater is hetzelfde van wat je ook bij Animation Celebration kan vinden en zal ook te vinden zijn bij het Animagique Theater en dient als het ware als een rode loper richting de theaters.Translate website