KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Eerste blik: Het Hollywood Gardens Restaurant in “World Premiere” (STUDIO 1)





Ontdek de magie van Hollywood in The Hollywood Gardens Restaurant, gelegen in het nieuwe World Premiere (STUDIO 1) gebied van Disney Adventure World (Walt Disney Studios Park).

Disney heeft een eerste blik gedeeld op het vernieuwde Restaurant en Coulisse in STUDIO 1, dat eind april 2024 definitief dicht ging. In het voorjaar van 2025 zal het heropenen als ‘Hollywood Gardens Restaurant’ in ‘World Premiere’ (STUDIO 1). Het volledige STUDIO 1 gebouw, inclusief restaurant en winkel, zal dan opnieuw openen.


Over het voedselaanbod heeft Disney nog niets bekendgemaakt. De kans is groot dat er opnieuw burgers en frieten op het menu zullen staan, aangezien deze tijdelijk niet verkrijgbaar zijn in het park door de sluiting van Restaurant en Coulisse.


Wanneer het nieuwe Frozen gebied opent, zal het Walt Disney Studios Park worden omgedoopt tot Disney Adventure World. Een exacte datum voor deze naamsverandering is nog niet bekend


PixieDust.be
©Disney – Disney Adventure World / Walt Disney Studios Park

World Premiere vervangt STUDIO 1 vanaf 2025:


Nadat ze de toegangspoortjes van Disney Adventure World zijn gepasseerd, komen de gasten in een levendige, moderne openluchtfilmstudio, voordat ze speciale gasten worden van een glamoureuze filmpremière in het hart van Hollywood tijdens een sterrennacht. Om deze geheel nieuwe immersieve ervaring tot leven te brengen, wordt het interieurdecor van de ‘soundstage’ – die momenteel een filmscène op Hollywood Boulevard afbeeldt – vervangen door een ambachtelijk decor dat een eerbetoon is aan historische bioscopen in Hollywood en de entertainmentindustrie in het geheel. Het nieuwe entreegebouw, omgedoopt tot World Premiere, heropent in het voorjaar van 2025.



Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website