|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Restaurant en Coulisse lanceert een afscheidsmenu

De datum komt dichterbij: op 25 april 2024 zal STUDIO 1 volledig sluiten voor één jaar. Dit geldt ook voor Restaurant en Coulisse, Les Légendes d’Hollywood en de kleinschalige winkel Hollywood Jewel Box.


Restaurant en Coulisse
©Disney


Speciaal voor de allerlaatste keer pakt Restaurant en Coulisse uit met een uniek afscheidsmenu. Hierdoor is er na een lange tijd is er opnieuw een vierde menu beschikbaar in het restaurant.

De nieuwe menu noemt “Clap de Faim” en komt met een rundvleesburger met raclette kaas, spek, salade en hamburgersaus. Frieten en een soda zijn ook inbegrepen in de menu samen met een zakje popcorn, wat een knipoog is naar het studiothema. De volledige menu met frieten en een drankje kost 20 euro. De hamburger is ook apart te bestellen voor 16,50 euro.

Wat er allemaal zal veranderen in STUDIO 1 tijdens de werkzaamheden is voorlopig nog zeer onduidelijk. De heropening van het gebouw staat gepland voor het voorjaar van 2025.

Bezoekers kunnen via een omleidingsroute tussen het Studio Theater en STUDIO 1 de rest van het park betreden. De verbouwing is onderdeel van een groter renovatieproject van het Walt Disney Studios Park.


PixieDust.be
©DisneyPixieDust.bePixieDust.beTranslate website