KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Le Pays des Contes de Fées: Eerste blik van nieuwe scenes





In Storybook Land, helemaal achteraan in Fantasyland (Disneyland Park), zijn de previews voor de attractie ‘Le Pays des Contes de Fées’ begonnen voor medewerkers van Disneyland Paris. Zij krijgen als eersten een preview van de attractie en zijn 3 gloednieuwe scenes.

Voor alle gasten zullen beide attracties ‘Le Pays des Contes de Fées’ en ‘Casey Jr.’ opnieuw heropenen op 30 augustus 2024. Het hele gebied heeft een grootschalige renovatie gekregen van bijna een halfjaar.



Om de heropening te vieren heeft Disney officiële foto’s van de drie gloednieuwe scènes in de attractie gedeeld, waarbij we een eerste blik krijgen van de nieuwe scènes van ‘Frozen’ en ‘Winnie the Pooh’. Ook is er voor het eerst een scène van een Pixar film toegevoegd. De grote finale scène van ‘The Wizard of Oz’ is vervangen door het huis van Carl uit de Disney•Pixar film ‘Up’.


Storybook Land Canal Boats


Sinds 1994 neemt ‘Le Pays des Contes de Fées’ gasten in miniatuurstijl mee op reis naar vele koninkrijken en verre oorden van over de hele wereld. Gebaseerd op een idee van Walt Disney zelf, is de attractie een heruitvinding van de klassieke Storybook Land Canal Boats die in 1956 in Disneyland debuteerde. De Parijse versie heeft verschillende unieke accenten met recreaties van Belle’s Village uit ‘Beauty and the Beast’ en Rapunzel’s Toren uit “Tangled”.


Als onderdeel van deze transformatie verwelkomt de attractie nu ook Vittel® als hoofdsponsor.


 Pays des Contes de Fées



Translate website