|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe scène uit Pixar’s ‘Up’ komt naar Storybook Land in Disneyland Park

Deze klassieke Disneyland Park attractie verwelkomt een nieuwe scène geïnspireerd op de film ‘Up’ van Pixar Animation Studios.

Carl en Russell zullen zich binnenkort bij het landschap van deze rustige cruise voegen terwijl ze in de buurt van Paradise Falls landen. En wees op je hoede, want Kevin verbergt zich misschien in de buurt.
Sinds het debuut in 1994 in Disneyland Park heeft Le Pays des Contes de Fées gasten meegenomen op een reis naar vele koninkrijken en verre oorden van over de hele wereld in miniatuurstijl. Deze verhalen over romantiek, verkenning, verwondering en fantasie vertegenwoordigen een gevarieerde verzameling tijdloze verhalen en blijven de hedendaagse verhalenvertellers inspireren bij het creëren van moderne klassiekers die resoneren met het publiek.


Disneyland Park
©Disney – Imagineers aan het werk aan de nieuwe Winnie the Pooh boom


Dit is al de derde nieuwe scène die binnenkort in deze Disneyland Park attractie te zien zal zijn. Eerder werden er al nieuwe scènes van Winnie the Pooh en Frozen aangekondigd. Deze nieuwe “UP” scène zal de oude scène van The Wizard of Oz vervangen aan het einde van de rit. Dit zal ook de eerste en enige scène zijn in de attractie die gewijd is aan een Pixar film, voorheen waren het voor de klassieke Disney verhalen die hier een plaatsje kregen zoals Snow White, the Little Mermaid, Aladdin en Rapunzel.


Disneyland Park
©DisneyTranslate website