KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Verrassingsoptreden op Town Square 1 keer per dag tijdens Kerstseizoen 2024 in Disneyland Paris






Tijdens het aankomende kerstseizoen in Disneyland Paris komen net zoals vorig jaar de “verrassingsoptredens” terug. Dit zijn kleine eenvoudige korte optredens die slechts éénmaal per dag te zien zijn en vaak ook niet in het dagelijkse programma worden opgenomen waardoor de gasten totaal niet weten wanneer deze optredens plaatsvinden.


Het is vooral vervelend dat ze slechts 1 keer per dag te zien zijn en vaak ook rond dezelfde uren waardoor je een keuze moet maken welke je het liefst wilt zien.


Disneyland Paris

Net zoals vorig jaar is het de cast van Mickey’s Dazzling Christmas Parade die blijkbaar wat tijd over hebben en snel naar Town Square komen om een rondje rond het plein te wandelen en promo maken voor de Kerstparade later die dag. Aangezien beide kerstparades in het donker plaatsvinden is het hier wel leuk om de Disney personages in hun kerstkledij tijdens de dag te zien want tijdens de parade zijn die vaak niet zo goed zichtbaar.


Andere verrassingsoptredens zijn Disney Prinsessen op Central Plaza en Aurora en haar Prins op de Castle Courtyard.


Let wel op ! Deze kleine shows zijn pas te zien vanaf zaterdag 16 november 2024, terwijl het Kerstseizoen al op 9 november 2024 begint.




One thought on “Verrassingsoptreden op Town Square 1 keer per dag tijdens Kerstseizoen 2024 in Disneyland Paris

Comments are closed.


Translate website