Een nieuwe dagelijkse show met de Disney Princesses op Castle Stage





Er is een kleine show toegevoegd aan het Kerstseizoen in Disneyland Paris. Dit is een korte show op de Royal Castle Stage waarin de Disney Princesses samen met dansers van Mickey’s Dazzling Christmas Parade, de magie van de feestdagen tot leven brengen.

De show begint met een verwelkoming van Princess Aurora en daarna verschijnen ook Belle, Cinderella, Sneeuwwitje, Jasmine, Tiana, Rapunzel en AriĂ«l op het podium. De show is een mix tussen Aurora’s Christmas Wish (2011) en The Starlit Princess Waltz (2017/2018).

De show duurt 10 minuten en wordt slechts Ă©Ă©n keer per dag opgevoerd, tijdens ons laatste bezoek was dat om 14:45 uur. De exacte showtijden worden niet gecommuniceerd in de Disneyland Paris App of op andere platformen. Dit betekent dat de show mogelijks kan worden geannuleerd zonder aankondiging. Dezelfde Disney Prinsessen verschijnen later op de dag opnieuw op de parade route in “Mickey’s Dazzling Christmas Parade”!



PixieDust.be

Translate website