KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Verrassingsoptreden met Aurora 1 keer per dag tijdens Kerst 2024 in Disneyland Paris






Tijdens het aankomende kerstseizoen in Disneyland Paris komen net zoals vorig jaar de “verrassingsoptredens” terug. Dit zijn kleine eenvoudige korte optredens die slechts éénmaal per dag te zien zijn en vaak ook niet in het dagelijkse programma opgenomen worden, waardoor gasten totaal niet weten wanneer deze optredens plaatsvinden.


Het is vooral vervelend dat ze slechts 1 keer per dag te zien zijn en vaak ook rond dezelfde uren waardoor je een keuze moet maken welke je het liefst wilt zien. Het is belachelijk dat ze het zo regelen, want eigenlijk zou je 3 dagen in Disneyland Paris moet blijven om ze alle 3 ook te zien.


Al zijn het geen grote shows, toch zijn het belangrijke toevoegingen tot het kerstprogramma die de laatste jaren altijd maar minder te bieden heeft.


Dit jaar is er echter wel één zo’n optreden extra toegevoegd. Dit jaar kan je ook terecht achter het kasteel voor een verrassingsoptreden met Aurora en haar Prins die de gasten komen begroeten.


Andere verrassingsoptredens zijn de Mickey’s Dazzling Christmas cast op Town Square en de Disney Prinsessen op Central Plaza.


Let wel op ! Deze kleine shows zijn pas te zien vanaf zaterdag 16 november 2024, terwijl het Kerstseizoen al op 9 november 2024 begint.





Translate website