KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Alice & the Queen of Hearts: Back to Wonderland keert terug in 2025





Disneyland Paris heeft bevestigd dat ‘Alice & the Queen of Hearts: Back to Wonderland’ in het Walt Disney Studios Park volgend jaar zal terugkeren.

Deze nieuwe show debuteerde in mei 2024 en zal nog dagelijks tot eind september 2024 opgevoerd worden. Daarna zal de show voor een bepaalde periode niet beschikbaar zijn in het Walt Disney Studios Park.


In de geüpdatete brochure die te raadplegen valt op de website van Disneyland Paris staat dat deze show zal terugkeren in de lente en zomer van 2025. Op de website van Disney Auditions heeft Disney ook al naar nieuwe artiesten gezocht voor het 2e seizoen van de show. Een exacte datum wanneer de Alice in Wonderland show zal terugkeren zal op een later tijdstip bekend gemaakt worden.


‘Alice & the Queen of Hearts: Back to Wonderland’ in Theater of the Stars (Stunt show arena):

De originele animatiefilm eindigt met een croquetspel tussen Alice & The Queen of Hearts, waarbij geen winnaar is. De show in het Walt Disney Studios Park geeft een nieuwe twist aan deze eindscène door gasten mee te nemen naar een feestelijk “tea time” in het hart van Wonderland met Alice en haar vrienden. Maar de dingen gaan niet zoals verwacht. Teleurgesteld dat ze niet de enige eregast is, start de Queen of Hearts een ware muziekbattle. En de Mad Hatter probeert op zijn eigen onhandige manier om te gaan met deze uit de hand gelopen situatie.


Met fantastische muzikale optredens, luchtacrobatiek en BMX-stunts is dit een unieke kans om het avontuur van Alice & the Queen of Hearts bij te wonen. Als hoogtepunt kunnen gasten zelf deel uitmaken van de show door het einde van het verhaal te kiezen: zij beslissen wie van de twee personages wint tijdens de adembenemende finale van de show.





Translate website